"Jag har blivit bortförd 60 gånger av utomjordingar och jag kan bevisa att de existerar"

av Titti Carlberg

06 Januari 2023

"Jag har blivit bortförd 60 gånger av utomjordingar och jag kan bevisa att de existerar"
Advertisement

En av de ständiga frågorna som människan ställer sig är om det finns liv i universum. Frågor som inte bara föranlett en utredning, utan som dessutom har satt igång fantasin hos de individer som skrivit böcker och gjort filmer om utomjordingar. Vi ser ofta upp mot natthimlen för att försöka få syn på någon anomali: konstigt formade skuggor eller speciella ljus.

Tydligen finns det nu ett svar på frågan "är vi ensamma i universum?". Mannen vi ska berätta om hävdar att han har blivit bortförd 60 gånger av utomjordingar och att han har bevis på att de existerar.

via Daily Record

Advertisement

Wake the fuck up, and smell the coffee.

Pubblicato da Russ Kellett su Sabato 9 aprile 2022

Russ Kellet är en femtioåttaårig man som i flera års tid har hävdat att det finns utomjordingar, han säger dessutom att han har bevis för det i en video. En kväll när han var ute i sin trädgård fick han syn på ett rött ljussken som kom från stranden i Filey Bay, Storbritannien. Han blev nyfiken och beslöt sig för att undersöka på djupet.

"En kväll när jag gick ut för att slänga soporna fick jag plötsligt syn på en gigantisk röd ljusboll som jagades av två stridsflygplan. Ljusbollen försvann dock plötsligt bakom ett moln. Jag gick in för att hämta min kamera och gick ut på nytt för att se om det fanns något mer, med blicken riktad mot himlen gick jag mot kusten. Stridsflygplanen dök upp på nytt och jag såg att de var på väg mot något som såg ut som sex svävande ljus i mörkret. Jag kunde knappt tro mina egna ögon.".

Mannen tror att utomjordingar har flera olika baser runt om i världen och att en av dem är i närheten av Filey Bay, eftersom det har funnits många iakttagelser just i det området. Han hävdar att han hade sett ett av utomjordingarnas rymdskepp den kvällen.

Advertisement

När han återvände hem efter iakttagelsen upptäckte han att hans mamma var synbart orolig. Han frågade henne om det hade hänt något och kvinnan svarade att hon hade fruktat att något hade hänt honom eftersom han hade varit borta så länge. Russ var dock säker på att han bara hade varit borta i en dryg timme, men tydligen hade han varit borta mycket längre än så.

"Jag var säker på att jag bara hade varit ute en liten stund. När jag tänker tillbaka så är det faktiskt möjligt att jag blev bortförd den kvällen. Jag minns inget och det känns som den kvällen är försvunnen ur mitt sinne, men jag antar att det alltid kommer att förbli ett mysterium. Det var dock inte första gången som detta hände mig, jag har blivit bortförd 60 gånger, första gången när jag var 16 år gammal och var på väg hem på min motorcykel. Jag körde plötsligt i en tunnel som jag inte kände igen och hamnade på något som liknade en tandläkarmottagning, omgiven av 4 och en halv meter långa främlingar.".

Sedan det första bortförandet säger mannen att han har sett flera utomjordiska raser i strider på jorden och i rymden, och han säger att fyra timmar på jorden är lika med fyra år i rymdfarkosten.

Vad tror du om detta, tror du på att det verkligen finns utomjordingar?

Advertisement