Han återvänder till butiken där han stal en chokladkaka som liten och köper alla som finns

av Titti Carlberg

10 December 2022

Han återvänder till butiken där han stal en chokladkaka som liten och köper alla som finns
Advertisement

Det händer allt oftare att offentliga personer uppmärksammas, inte bara för sina atletiska eller skådespelartalanger, utan också för sin altruism och godhet.

En av dessa är förvisso Dwayne "The Rock" Johnson, filmskådespelare och tredje generationens professionell brottare, känd för sina sportprestationer och sina tolkningar i filmer som "Fast and Furious" och "Black Adam", men inte bara.

Faktum är att denna skådespelare också är mycket aktiv på sociala medier, där han ofta delar intressanta videor om hälsa och välbefinnande, och där han ofta dyker upp i flödet med sin familj eller när han är engagerad i goda handlingar och hjärtliga interaktioner med fans. 

I en av dessa videor förklarar skådespelaren att han äntligen kunde gottgöra för ett fel som han hade begått när han, som tonåring, bodde på Hawaii.

via Independent

Advertisement
@therock/TikTok

@therock/TikTok

Dwayne Johnson bodde i Honolulu, Hawaii, som tonåring, hans liv, på den tiden, var inte alltid så enkelt och han begick många misstag i sin ungdom. Mannen har faktiskt erkänt att han regelbundet stal King size Snickers-barer från en Seven Eleven butik: dessa chokladbitar var hans mellanmål innan träningen men han hade inte råd att köpa dem så han gick varje dag in i butiken och stal dem.

Nu, decennier senare, har den kända skådespelaren återvänt hem och har under butikspersonalens och kundernas förvånade blickar äntligen kunnat gottgöra felet som han begick under sin tonårstid. I videon som delas på sociala medier berättar skådespelaren vad som hände när han gick in i butiken och bad en anställd visa honom till hyllan med choklad. Väl där tar han alla Snickers och lägger dem i en påse innan han går fram till kassan.

Advertisement
@therock/TikTok

@therock/TikTok

Medan kassören räknar alla bitar berättade skådespelaren för honom orsaken till köpet och bjöd sedan alla närvarande kunder att ställa sig i kassan så han kunde betala även deras varor. Efter att ha betalat lämnade Dwayne kassen med chokladbitarna på kassans disk. 

"Jag lämnar dem här" sa han till kassören "ifall att någon skulle vilja stjäla en Snickers, så kan den personen få en av dessa istället, på det viset räknas det inte som stöld."

Utanför butiken meddelade han sina fans att han var nöjd över att äntligen gottgjort för sitt fel, han poserade för flera foton i deras sällskap innan videon avslutades.

"Efter flera decennier då jag har velat återvända till Seven Eleven-butiken och gottgöra" avslutar skådespelaren "detta får mig verkligen att må bra"

Visst är det ett bra exempel på mänsklighet som lär oss att vi alla kan göra misstag vid vissa tidpunkter i våra liv, men att det alltid kommer en tidpunkt då vi kan gottgöra dem. Bra gjort!

Advertisement