En 55-årig pappa ser så ung ut att han misstas för sin dotters pojkvän

Titti Carlberg

24 November 2022

En 55-årig pappa ser så ung ut att han misstas för sin dotters pojkvän
Advertisement

Åren går för oss alla, men vissa kan lätt leva med förändringar, medan andra alltid vill se unga ut. De tål inte att se sitt hår börja anta en gråaktig färg eller se de första rynkorna i ansiktet. Det finns dock människor som lätt kan dölja sin ålder och se yngre ut än vad de egentligen är.

Många av oss vill dölja vår ålder, och se mycket yngre ut. Tydligen har denna pappa lyckats med det, så pass att han ofta misstas för att vara sin adopterade dotters pojkvän, och han vill dela med sig av sin hemlighet.

via Healthy Food House

Advertisement

Edson Brandao, är en 55 år gammal pappa. Alla som känner honom hävdar att ingen kan gissa hans ålder, eftersom han ser ut som en 20-åring. Han betonar själv att hans ungdomliga utseende beror på hans positiva mentalitet, fysisk träning, bra kost och framförallt hudvård. Han har aldrig gjort någon operation för att se ung ut, och han har aldrig genomgått någon föryngrande behandling.

Att se yngre ut än vad man är kan vara positivt, men samtidigt kan det vara en källa till förlägenhet och missförstånd. I själva verket, vilket Edson ofta berättar, när han följer sina barn till fester, misstas han ofta för att vara hans adopterade dotters pojkvän.

"Min pappa - säger mannen - har fyra barn och jag är äldst (de andra är 52, 28 och 27), men vid släktträffar tror folk att det är jag som är den yngsta. En gång när jag var på en resa blev jag anmäld till den schweiziska polisen för att de inte trodde på att jag var 40 år gammal då. De tog mitt pass och kollade det grundligt och de blev förvånade över att det inte var falskt. De ville faktiskt veta hur jag lyckades se så ung ut."

 

Det verkar nästan som att tiden inte går för Edson, trots att han blåser ut fler ljus för varje år, han ser alltid ut som en 20-åring eller lite äldre. Av den anledningen har han bestämt sig för att använda sociala medier för att dela med sig av tips om hur man bibehåller ett ungdomligt utseende, till att börja med näring. Faktum är att han förklarar att han inte följer en strikt diet, utan försöker äta allt, variera så mycket som möjligt, men det som aldrig får saknas är grönsaker. Till en bra matplan har han dessutom lagt till konstant fysisk träning..
"Hemligheten är egentligen att vara optimistisk, se allt från den ljusa sidan. Det är därför jag uppmanar människor att alltid se det vackra i livet och inte dröja kvar vid problem".

Vad gör du för att hålla dig ung?

Advertisement