De träffas via en dejtingsajt och på deras första dejt tatuerar de sig tillsammans

av Titti Carlberg

23 November 2022

De träffas via en dejtingsajt och på deras första dejt tatuerar de sig tillsammans
Advertisement

I en värld där sociala medier representerar samhällets stödpunkt och centrum, föds kunskapen just i denna virtuella verklighet. En icke-plats där det är möjligt att kontakta människor som är långt borta och tack vare vilken nya relationer kan födas och utvecklas. Dejtingsajterna har fått en grundläggande roll i detta, tack vare dem är det möjligt att skapa ett band med en främling.

Tjejen som vi ska berätta om träffade sin pojkvän via en av dessa sajter. Hon och killen i fråga bestämde sig för att göra deras första dejt oförglömlig: de tatuerade sig tillsammans.

via Daily Star

Advertisement
lil.allyway/TikTok

lil.allyway/TikTok

Huvudpersonen som är känd på sociala medier under pseudonymen lil.allyway, spelade in och publicerade, på TikTok, en video när hon var på sin första dejt med killen som hon hade lärt känna online.

Ett riktigt romantiskt möte. Klippet börjar med att tjejen håller på att göra sig iordning inför dejten. Efter en kaffe på Starbucks och en promenad på stranden bestämde de sig för att minnas detta möte för alltid, så de beslöt sig för att gå till en tatueringsstudie och skaffa exakt samma tatuering på huden.

Advertisement
lil.allyway/TikTok

lil.allyway/TikTok

"Både jag och killen jag hade träffat ville tatuera oss som minne från vår första dejt".
När de anlände till studion hade de ännu inte bestämt sig för var på kroppen de ville ha tatueringen. Men till slut valde hon bak i nacken och han på underarmen.

Detta var, enligt webbanvändarna ett ganska extremt val, och det var många som blev förbluffade. Några tycker att det var ett felaktigt och överdrivet beslut, medan andra tycker att det var gulligt och romantiskt.

lil.allyway/TikTok

lil.allyway/TikTok

För många människor tar det flera månader, om inte år, innan de tar mod till sig och låter tatuera sig, så tänk dig att göra en som minne av en första dejt, tillsammans med en person som du knappt känner. Tjejen tvekade dock aldrig utan tog steget direkt.

En webbanvändare bestämde sig för att kommentera och berätta sin historia, hon hävdar att hon hade gjort samma sak och aldrig ångrat sig. En annan person skrev: "Jag tycker att det är en fantastisk historia, den bästa första dejten någonsin".

Tycker du att hon gjorde rätt eller tycker du att det var ett förhastat val?

Advertisement