Hon säger upp sig i ett brev till chefen som inte uppskattar henne: "Jag är ledsen över din förlust"

Titti Carlberg

16 November 2022

Hon säger upp sig i ett brev till chefen som inte uppskattar henne:
Advertisement

Att känna sig uppskattad på arbetsplatsen är säkert väldigt viktigt för att man ska kunna utföra sina uppgifter på bästa sätt, med mer motivation och vilja. Tyvärr är det inte alltid så och det får de anställda att se sig om efter andra arbetsplatser och en mer stimulerande miljö. När målet väl har uppnåtts lämnar man in sin uppsägning och i vissa fall med extrem tillfredsställelse.

Det var vad en kvinna, elektriker till yrket, gjorde. Hon bestämde sig för att meddela sin uppsägning på ett mycket bestämt sätt.

via Reddit

Advertisement

plasticnaptime/Reddit

Kvinnan berättade om händelsen i ett inlägg på Reddit varför hon hade bestämt sig för att sluta och metoden hon valt för att säga upp sig.
"Har du någonsin arbetat på ett företag där du inte känner dig uppskattad?" börjar hennes inlägg. "Idag fick jag ett jobberbjudande för en dollar mer än vad jag hade begärt, plus en egen skåpbil och sponsring till utbildningar. Jag kan knappt ge mig till tåls innan jag kan säga det till min chef i morgon."

Strax efer delade arbetaren en bild av ett kort, liknande ett som folk köper och ger under vissa omständigheter: på framsidan står det "Jag är ledsen för din förlust." Inuti hade hon lagt till en anteckning med få men effektiva ord: "Det är jag. Jag slutar om två veckor, Amber."

Pixabay-Not the actual photo

Efter att ha lämnat sin extravaganta avskedsansökan uppdaterade Amber webbanvändarna om sin nu före detta chefs reaktion: "Jag gick in i butiken och gav honom kortet. Han läste det högt, grimaserade lite och sa bara 'okej'. Han bad mig inte att sluta omgående, vilket jag hade förväntat mig, men det betyder bara att han vill att jag ska respektera två veckors varsel. Han frågade mig inte heller varför jag ville sluta."

Läsarna delade med sig av vad de tyckte, gav henne råd och förslag och sa sina åsikter: "Jag tycker att du bara ska sluta direkt och meddela ditt nya företag att du börjar om 2 veckor. Boom, 2 veckors semester!" skrev en person, medan en annan kommenterade: "Grattis till ditt nya jobb! Detta är det bästa uppsägningsbrev jag någonsin sett!"

Vad tycker du om hennes påhitt?

Advertisement