Hon tycker att dricksen är för låg så hon åker tillbaka med maten som kunden hade beställt (+VIDEO)

av Titti Carlberg

09 Mars 2023

Hon tycker att dricksen är för låg så hon åker tillbaka med maten som kunden hade beställt (+VIDEO)
Advertisement

Det finns vissa väldigt ansträngande yrken, inte bara för uppgifterna, utan för att det i sådana jobb är nödvändigt att ha kontakt med kunderna för att tillfredsställa deras önskningar så mycket som möjligt. Detta inkluderar servitörer och leverantörer. De förstnämnda tvingas springa fram och tillbaka mellan matsalen och köket, medan de senare måste köra många kilometer för att leverera den beställda måltiden. Till dessa svårigheter hör en klen ersättning, vilket innebär att de är tvungna att förlita sig på dricks.

Den kvinnliga leverantören som är huvudperson i vår berättelse bestämde sig för att ta tillbaka maten hon levererat när hon insåg att kunden tänkte lämna henne en dricks på bara 8 dollar. Låt oss se lite närmare på vad hon gjorde.

via Distractify

Advertisement
Driver Man/YouTube

Driver Man/YouTube

Händelsen fångades på kameran som mannen hade installerat på sin porttelefon. Klippet visar kvinnan som skriker på kunden för att hon tyckte att dricksen var för låg, bara 8 dollar. Leveranskvinnan klagade inte på själva beloppet utan för att det var lite jämfört med hennes engagemang. Faktum är att hon, för att leverera måltiden, körde nästan 20 kilometer vilket tog drygt 40 minuter. När hon insåg hur låg dricksen var tog hon tillbaka den beställda maten och körde därifrån.

Advertisement
Driver Man/YouTube

Driver Man/YouTube

Leveranskvinnan arbetar på DoorDash och hon förklarade att hon körde från restaurangen i Commack till kundens hem i Smithtown, Long Island. 
"Det tog mig 40 minuter att köra hit." Mannen ifrågasatte dock det påståendet med att säga "det tar bara 15-20 minuter med bil, plus att jag gav 8 dollar i dricks". Kvinnan svarade då att hon tänkte åka tillbaka till restaurangen med maten.

Videon har nått ett högt antal visningar, mer än 80.000. Många webbanvändare kommenterade och hävdade att det är nödvändigt för ett bud att få rikligt med dricks. 
"Jag levererar också för DoorDash och ibland har jag fått beställningar längre än 25 kilometer bort. För att göra detta får jag 10-12 dollar i betalt. Om jag inte får minst 1 dollar per kilometer vägrar jag beställningen, annars skulle det vara ekonomiskt ohållbart".

Vad tycker du?

Advertisement