Den här kvinnan slutade sitt jobb som lärare för att börja på en vuxensajt

Titti Carlberg

30 November 2022

Den här kvinnan slutade sitt jobb som lärare för att börja på en vuxensajt
Advertisement

Många av oss känner sig tvungna att jobba med något vi egentligen inte vill. För de flesta är det en nödvändighet att arbeta, men på sikt börjar man uppfatta viljan att förändra, göra något helt annat.

Man vill göra något som man vet att man är bra på. Att förändra är dock ett val som kräver ett enormt mod, speciellt om det leder till att man väljer ett yrke som kritiseras av de flesta. Den här kvinnan lät sig dock inte skrämmas av andras eventuella dömande utan valde att sluta sitt jobb som lärare för att börja publicera innehåll på en vuxensajt.

via New York Post

Advertisement

Some of you have spent years and decades collecting evidence that you’re too much. Too emotional Too big of a...

Pubblicato da Courtney Tillia su Giovedì 31 dicembre 2020

Courtney Tillia, lärare, hustru och 4-barnsmamma bestämde sig för en förändring i sitt liv. Hon sade upp sig från sitt arbete som lärare, sedan bestämde hon sig för att publicera foton och videor på en vuxensajt. Ett val som kritiserats av många, men som tillät henne att totalt förändra sin livsstil. Faktumär att hennes inkomst ökade avsevärt. På tre år har hon tjänat en miljon dollar.

När man väljer ett sådant yrke, speciellt om man är gift, kan det skada relationen, men inte för Courtney och hennes make, hennes val har inte gjort annat än förbättrat deras liv, de har nu råd med infall som de tidigare bara kunde drömma om. Dessutom tillåter den ökade inkomsten kvinnan att engagera sig i socialt arbete genom att donera till välgörenhetsorganisationer och till hemlösa.

"Genom dessa publikationer har jag och min familj kunnat göra underbara saker. Detta har visat sig vara en enorm inkomstkälla. Vi har kunnat resa, köpa bilar, flyttat men också hjälpt samhället".

Under en intervju berättar Courtney om sitt förra jobb, det vill säga som lärare, hon hävdar att det inte finns någon som helst möjlighet att hon kommer återvända till katedern, på grund av att för att kunna nå de summor hon tjänar nu skulle hon behöva jobba i mer än 25 år.

Ett svårt val att göra, men om hon nu trivs med det jobbet så har hon förmodligen gjort rätt val. Vad tror du?

Advertisement