En modell spenderar 600 000$ för att likna Kim Kardashian: "Jag ångrar mig, jag vill se ut som innan"

av Titti Carlberg

10 November 2022

En modell spenderar 600 000$ för att likna Kim Kardashian: "Jag ångrar mig, jag vill se ut som innan"
Advertisement

Vi har alla en idol som vi strävar efter att likna. Ofta imiterar man modellens look, sättet som den relaterar till andra, ända tills man kommer till den punkt att man vill ha exakt samma fysiska utseende som modellen. Detta är dock bara möjligt till en viss grad, eftersom det blir nödvändigt att forma om sin egen kropp. I det ögonblicket finns det två vägar att välja: acceptera dig själv som du är och bli medveten om att det är en omöjlighet att förvandlas till din modell eller be om hjälp från specialister.

Denna modell valde att i alla avseenden bli lik sin berömda inspiratör: Kim Kardashian. Synd bara att hon efter att ha spenderat stora summor pengar, när hon nästan hade nått sitt mål, ångrade sig och försökte på alla sätt och vis få tillbaka sitt ursprungliga utseende.
Låt oss se vad som hände.

via New York Post

Advertisement
jenniferpamplona/Instagram

jenniferpamplona/Instagram

Jennifer Pamplona, 29-årig modell, har från ung ålder alltid inspirerats av den amerikanska skådespelaren och modellen Kim Kardashian.

Under loppet av 12 år valde Jennifer att genomgå flera behandlingar, drygt 40 stycken, och spenderade 600 tusen dollar för att se ut som Kim. Hon trodde att det skulle hjälpa till att förändra hennes liv och att hon skulle bli lyckligare. Synd att de förhoppningarna aldrig skulle gå i uppfyllelse.

"Folk kallade mig Kardashian och det var väldigt irriterande. Jag hade arbetat och studerat hårt fär att bli en affärskvinna. Jag hade gjort allt för att uppnå bra resultat för mig själv, inte för att jag skulle bli ihågkommen för att jag liknar en kändis".

Efter att nästan ha nått sitt mål insåg Jennifer att det inte var det hon ville, det är därför hon nu försöker få tillbaka sitt utseende hon hade tidigare.

 

Advertisement

Kvinnan spenderade 600 tusen dollar för att se ut som sin idol, men insåg sedan att hon inte behövde likna någon annan för att må bra, utan det räckte med att vara sig själv. Av denna anledning har hon valt att genomgå nya behandlingar som har kostat henne drygt 120 tusen dollar, för att återställa sitt ursprungliga utseende.
Efter en lång resa har hon lärt sig att acceptera sig själv.

Tycker du att det var rätt att hon försökte återfå sitt ursprungliga utseende eller borde hon ha levt med sitt val?

Advertisement