Hon genomgår en skönhetsbehandling innan förlossningen för att se bra ut på fotot: kritiserad

av Titti Carlberg

27 Oktober 2022

Hon genomgår en skönhetsbehandling innan förlossningen för att se bra ut på fotot: kritiserad
Advertisement

När man föder barn tas ofta bilder eller så spelas det in på video för att kristallisera ögonblicket för alltid, men också för att visa nära och kära det vackra ögonblicket. Men mammorna trots att de är fulla av glädje, är de dessutom utmattade av ansträngningen, av denna anledning kanske de inte avbildas i perfekt form på fotografierna.

Denna nyblivna mamma, för att se vackrare ut än någonsin med det nyfödda barnet i famnen, bestämde sig för att, två dagar innan förlossningen, genomgå en skönhetsbehandling. Synd bara att många webbanvändare har kritiserat henne för det valet. Låt oss se vad som hände.

via New York Post

Advertisement
indyclinton/TikTok

indyclinton/TikTok

Indy Clinton, 25, från Australien är mamma till två barn, hon blev hårt kritiserad efter sin andra förlossning över hur hon hade förberett sig. Hon berättade själv dagligen på sin TikTok-profil hur hon förberedde sig inför förlossningen. Hon ville framförallt vara väl förberedd inför ankomsten av sin dotter Bambi. Av den anledningen bestämde hon sig några dagar före förlossningen genomgå en skönhetsbehandling, så att hon skulle se vacker ut på fotografierna med det nyfödda barnet.

Advertisement
indyclinton/TikTok

indyclinton/TikTok

Av denna anledning, två dagar före den förväntade händelsen, valde hon att ta hand om sitt yttre: hon fick manikyr, pedikyr, hon smetade brunkräm på kroppen och fixade till frisyren.
"På det sättet skulle jag bli vackrare". 
Indy har alltid delat en stor del av sitt liv med sina follower, och hon ville också visa denna aspekt av sin karaktär, synd bara att inte alla verkade uppskatta hennes önskan att se perfekt ut under förlossningen.

Naturligtvis har webbanvändarna valt att kommentera Indys videoberättelse. Som alltid finns det de som stödde hennes val och de som istället kritiserade det.

indyclinton/TikTok

indyclinton/TikTok

Vissa stödde henne genom att säga att ett barns ankomst är något av ett under och att hon gjorde rätt i att få denna skönhetsbehandling för att välkomna den lilla. Andra menar däremot att hon främst borde ha sysslat med barnet och inte med sitt utseende.

Tycker du att hon gjorde rätt?

Advertisement