För att få ett vackert leende köpte hon tandfasader för 180$: "Nu ser jag ut som en häst"

av Titti Carlberg

26 Oktober 2022

För att få ett vackert leende köpte hon tandfasader för 180$: "Nu ser jag ut som en häst"
Advertisement

Vi skulle alla vilja visa upp en perfekt rad vita tänder. Alla har inte råd med dyra tandställningar eller behandlingar för att uppnå önskat resultat, vilket innebär att man får begränsa sig till konstant och noggrann munhygien. De mer lyckligt lottade har naturligtvis jämna och problemfria tänder, medan andra har ett tydligt behov av tandregleringslösningar, men inte som i det här fallet, kvalitet kostar.

En ung kvinna ventilerade på TikTok efter att ha köpt tandfasader för en låg summa, vilket fick ett tveksamt resultat.

via MSN

Advertisement
lorenhx/TikTok

lorenhx/TikTok

Lauren Hartley, 23, ville ha ett perfekt leende, men det hon fick var inte det som hon förväntade sig. I hopp om att kunna få felfria tänder utan att investera stora summor pengar valde hon ett billigare alternativ av fasader och betalade bara 180 dollar. Resultatet?
Ett leende som tydligt påminner om munnen på en häst, enligt hennes egna ord, men även från webbanvändare som inte har skonat henne från sarkastiska kommentarer. Lauren visade sina nya tänder på TikTok, men hon fick ingen tröst därifrån.

I klippet som snabbt nådde miljontals visningar och fick tusentals kommentarer, förklarade Lauren: "Jag hoppades att de skulle se ut som mina naturliga tänder, fast vitare, men när jag satte på mig dem insåg jag snabbt att jag inte kunde visa mig i dem. Jag ser ut som en häst."

Advertisement
lorenhx/TikTok

lorenhx/TikTok

Så, enormt besviken, bestämde hon sig för att lämna tillbaka fasaden till företaget som "erbjöd sig att skicka ett avtryckskit och göra om processen från början, jag funderade ett tag, men svarade sedan nej tack."

Bland kommentarerna fanns det ingen uppmuntran eller försök till tröst, tvärtom: många personer bekräftade likheten med en häst och tillrättavisade Hartley för att hon föredrog en billig produkt för en så viktig sak: "Vad hade du förväntat dig av något som bara kostar 180 dollar?", "Du får det du förtjänar!", "Du påminner mig om Jim Carrey i The Mask" och "Vad är detta för häst?"

Trots detta blev den unga kvinnan inte överväldigad av kritiken, som hon svarade på i videon. Vad skulle du ha gjort i hennes ställe?

Advertisement