Han får tillbaka sin borttappade plånbok med 40$ extra i den: "Nu kan du fira"

av Titti Carlberg

22 Oktober 2022

Han får tillbaka sin borttappade plånbok med 40$ extra i den: "Nu kan du fira"
Advertisement

Att tappa sin plånbok är alltid en tråkig upplevelse. Plötsligt känner man att fickorna är lättare, i det ögonblicket försöker man hålla sig lugn, man börjar tänka på vilken väg man har gått och vart den kan ha lämnats. Man går tillbaka, tittar på marken och runt omkring. Man hoppas verkligen hitta den någonstans på något sätt. Men ibland händer det dock att man inte gör det, förmodligen för att det är någon som har sett och tagit den, förhoppningsvis med syftet att lämna den till ägaren.

Detta var vad som hände den här mannen, som var uppgiven efter att ha tappat bort sin plånbok. Efter en kort tid levererades den dock hem till honom och inne i den fann han en överraskning.

via Washingtonpost

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Tjugoårige Hunter Shamatt var på väg till Las Vegas för att delta på sin systers bröllop. När han klev av planet trodde han att han hade tagit allt, utan att inse att han hade lämnat sin plånbok på sätet, som innehöll hans legitimation, betalkort och 60 dollar i kontanter.

Så fort han insåg vad som hade hänt ringde Hunter omedelbart sina föräldrar som försökte lugna honom, sedan sökte de en lösning tillsammans. De kontaktade flygbolaget för att meddela händelsen och för att fråga om någon hade lämnat in mannens plånbok. Kundtjänstmedarbetaren svarade att de inte hade tagit emot några förlorade föremål, men om de gjorde det så skulle de höra av sig. 

Mannen och hans familj var nu uppgivna, de var övertygade om att plånboken var förlorad för alltid, tills det hände en sak.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Några dagar senare levererade en kurir ett paket till familjen Shamatt, i det låg Hunters plånbok, men istället för 60 dollar låg det 100 dollar. Allt tillsammans med ett brev signerat T.B.: "Jag hittade denna på ett Frontier-flyg från Omaha till Denver-rad 12, inklämt mellan sätet och väggen. Jag rundade upp summan av kontanterna till 100 så att du kan fira. Njut".

Mannen och hans mamma ville tacka denna person och försökte på alla sätt och vis att spåra personen och delade historien på Facebook. Tack vare inlägget som delades på sociala medier fick familjen Shamatt veta namnet på författaren till brevet, Todd Brown. Den senare förklarade då: "Jag såg att han var en ung 20-åring, jag ville vara säker på att plånboken kom tillbaka och att han kunde fira upptäckten."

Har det någonsin hänt dig något liknande?

Advertisement