De betalar inte hyran och han tar hämnd genom att vägra dem tillgång till badrummet

av Titti Carlberg

01 Oktober 2022

De betalar inte hyran och han tar hämnd genom att vägra dem tillgång till badrummet
Advertisement

När man flyttar från en plats till annan, vare det sig det gäller studier eller arbete, är det enklaste valet att hyra ett hus. Det är ett val som kan vara väldigt bekvämt, även om det kan vara svårt att hitta förstående husägare som kommer att ge de nya hyresgästerna en lugn vistelse. De senare måste dock i sin tur vara noga med att följa de åtagande som gjorts och betala hyran i tid varje månad.

Faktum är att det är mycket osannolikt att husägare accepterar att hyran betalas för sent. Förmodligen, på grund av alla förseningar, för att få in alla sina pengar så fort som möjligt, gjorde den här mannen, som vi ska berätta om, en sak som är väldigt svår att förstå.

Låt oss se vad det var han gjorde.

via Mirror

Advertisement
Flintshire Council/Twitter - Screenshot

Flintshire Council/Twitter - Screenshot

Terrence Kermode, 76-årig medborgare i Hawarden, Wales, hade ett hus som stod tomt och av den anledningen bestämde han sig för att tjäna lite pengar genom att hyra ut det. Det enda problemet var hans otålighet, i själva verket ville han att hyresgästen skulle vara punktlig med att betala hyran.

När hyresgästen inte hade betalat på en månad, på grund av bristande likviditet eller glömska, lät Terrances reaktion inte vänta på sig. Husägaren beslutade att hämnas för utebliven betalning. Efter några dagars eftertanke studerade han den bästa tiden att agera på och när han såg att ingen var hemma satte han sin plan i verket.

Den äldre mannen gick in i huset och fram till badrummet där han bokstavligen slet bort toalettstolen. Som om det inte var nog krossade han handfatet i bitar och slängde ner allt i badkaret.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Dessa handlingar gick naturligtvis inte obemärkt förbi och Terrance tvingades inställa sig vid rätten inför en domare som skulle bestämma ett straff för honom. Mannen erkände att han hade betett sig på ett olämpligt sätt och fick böter på 1 000 pund.

Utöver böterna blev han tvungen att renovera badrummet inom loppet av 28 dagar för en summa på 2 600 pund. Christopher Bithell, ledamot i kabinettet i Flintshire County Council, påpekade att det är varje människas rätt att "bo i en bostad som är i gott skick, tryggt, varmt och säkert". 

Nästa gång tänker nog Terrance två gånger innan han beter sig så här.

Vad tycker du om detta? Har du varit med om något liknande?

Advertisement