En kvinna låter sin svägerska bära hennes barn i magen: "Nu känner hon sig som barnets mamma"

Titti Carlberg

27 September 2022

En kvinna låter sin svägerska bära hennes barn i magen:
Advertisement

För vissa kvinnor representerar graviditeten ett ögonblick av extrem lycka. Ibland är önskan att bli förälder så stor att de anstränger sig för att få ett barn. Ofta bestämmer sig dock ödet att hindra individers önskningar och hindrar dem från att förverkliga sina drömmar. Den här kvinnan har dock gjort det mesta för att uppnå sina mål.

Kvinnan valde att berätta sin erfarenhet på Reddit, förklara sin väg till att bli mamma och frågade webbanvändarna om det, enligt dem, var rätt väg att ta.

via KindViolinist/Reddit

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

När kvinnan var 19 år gammal hade hon fysiska problem som gjorde att hon aldrig skulle kunna bli gravid. Till en början tyckte hon att det inte var något problem, men det förändrades när hon började på college. Under collegeåren träffade hon mannen som skulle bli hennes make. Allt eftersom tiden gick växte deras önskan att få ett barn mer och mer. 

De började undersöka alla olika alternativ de kunde göra, från adotion till surrogatfödsel. Beslutet föll på det senare alternativet. Faktum är att kvinnans svägerska Bethany, trebarnsmamma, föreslog att "bära mitt barn. Hon gjorde allt för att övertyga mig och min man att det skull vara det bästa alternativet. Mina svärföräldrar blev glada så jag kunde inte säga nej, trots att jag var förvånad över hennes generositet."

I början av graviditeten försökte alla befria henne från hennes åtaganden, alla tog hand om något. Men allteftersom månaderna gick och magen växte verkade det som att Bethany var babyns mamma, så pass att hon, utan att be kvinnan om tillåtelse, anordnade en "baby shower".

Pexels - Not the actual photo

"Jag förklarade för henne att som mamma till babyn borde det ha varit jag som skulle ha varit i centrum för uppmärksamheten, och att det var jag som skulle ha firat baby showern. Det verkar som att hon inte tycker att det är mitt barn. Innan festen avslöjade hon barnets kön för mina svärföräldrar, vilket gjorde mig arg. Men hon har i alla fall lovat att jag ska få vara med på förlossningen."

Till slut födde barnet och även om svägerskan inte är hans mamma så uppför hon sig som det.

Vad tycker du om denna händelse?

Advertisement