"Ni ser ut som systrar": kvinnan överraskar sina fans genom att avslöja att hon har en nittonårig dotter

av Titti Carlberg

06 Oktober 2022

"Ni ser ut som systrar": kvinnan överraskar sina fans genom att avslöja att hon har en nittonårig dotter
Advertisement

Kvinnor är vackra i alla åldrar, men skönheten vid 20-års åldern skiljer sig från skönheten vid 40.

När en kvinna föder en dotter händer det att de liknar varandra så mycket att man förleds att tro att dottern är en yngre version av modern och vice versa. Det kan även hända att likheten är så stor att den får folk att tro att de två kvinnorna är systrar och inte mor och dotter.

Det är fallet med denna kvinna och hennes nittonåriga dotter, som har många följare på TikTok som rider på vågen av denna missuppfattning. Låt oss se vad de har gjort.

via Mirror UK

Advertisement
@amyjosimpson/TikTok

@amyjosimpson/TikTok

Amy-Jo Simpson är en mamma som är passionerad av träning och underhållning, hon delar sitt vardagliga familjeliv på TikTok: kvinnan har många följare som ser hennes videor med entusiasm och delaktighet. Hon visar sig alltid medan hon är inställd på att träna eller ha kul med sin familj och i sina videor har hon presenterat sina barn flera gånger. Hennes många fans hade dock svårt att tro att Megan verkligen var kvinnans nittonåriga dotter, eftersom hon snarare ser ut som hennes yngre syster. I de följande två videorna bekräftar Amy-Jo sanningen: i den första videon visar de upp sig när de promenerar längs vattnet; videon fick en lång rad kommentarer som "ni är så vackra" och "fantastiskt snygga". Några ville dock veta om de var systrar.

Advertisement
@amyjosimpson/TikTok

@amyjosimpson/TikTok

Kvinnan delade senare en ny video där hon svarade på en annan följares förvånade kommentar: "Vänta... vaddå? Har du en nittonårig dotter? Det tror jag inte på". Trots denna ytterligare bekräftelse av sanningen är inte alla användare övertygade om att Megan verkligen är Amy-Jos dotter, alla kommentarer är fulla av misstro och förvåning. Likheten mellan de två är verkligen anmärkningsvärd och, kanske tack vare den inte så stora åldersskillnaden och Amy-Jos vackra utseende är det lätt att missta dem för systrar.

Ingen tvekan om det, vissa kvinnors utseende åldras verkligen så sakta att de ser unga ut även när de har blivit till åren!

Advertisement