De vaknar och får syn på en enorm pytonorm som försöker ta sig in genom ett fönster

av Titti Carlberg

27 Augusti 2022

De vaknar och får syn på en enorm pytonorm som försöker ta sig in genom ett fönster
Advertisement

Ett av de djur som människor vill hålla långt ifrån sig är pytonormen. Lyckligtvis bor dessa varelser långt ifrån bebodda områden, men det händer allt oftare att de tar "promenader" till stadsdelen. För det mesta är det dock ormar som hålls i fångenskap som har lyckats fly från sina montrar. Det var det som hände tidigt på morgonen i den engelska staden Southampton.

Det verkade som en helt vanlig morgon, när Jenny Warwick, en 62-årig kvinna vaknade och tittade ut genom fönstret och fick syn på en orm som försökte ta sig in genom grannens sovrumsfönster.

via Dailymail

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Kvinnan hade vid en första snabb blick inte sett något konstigt, men hon hade instinktivt känt på sig att det var något som inte stämde. En närmare inspektion av huset avslöjade det som bekymrade henne. Det som vid första titten hade sett ut som ett rör visade sig några ögonblick senare vara en pytonorm som försökte ta sig in genom grannens öppna fönster"Jag såg något på takkanten och tänkte att det måste vara ett rör, men sedan rörde den på huvudet", Jenny, chockad över synen, varnade omedelbart sin man som till en början inte trodde på henne förrän han såg det med sina egna ögon.

Advertisement

De som fick den oönskade gästen till sitt hem, enligt vad kvinnan observerade utifrån sa, knuffade på den med en sopkvast för att hindra den från att ta sig in, och lyckades till slut få bort den från fönstret. Ormen landade på en bil med en hög duns.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

I området bor en person som är passionerad av ormar, känd av invånarna i kvarteret. När områdets invånare fick höra talas om händelsen, trodde de alla att det var en av hans ormar. Av denna anledning hade många åkt till hans bostad för att meddela honom. Men pytonormen var inte hans, men han föreslog att han kunde ta hand om den tills den verkliga ägaren hittades. Lyckligtvis upptäcktes det snabbt vems djur det var och ormen kunde föras til sitt hem.

Att öppna ögonen och befinna sig framför en cirka 5 meter lång orm är verkligen inte det bästa uppvaknandet man kan ha.

Hur hade du reagerat om du plötsligt befann dig framför en orm när du vaknar?

Advertisement