Hon ser ett handavtryck på väggen och någon har öppnat fönstret: "En främling bor i mitt hus"

av Titti Carlberg

29 Augusti 2022

Hon ser ett handavtryck på väggen och någon har öppnat fönstret: "En främling bor i mitt hus"
Advertisement

När man är ensam hemma, speciellt på natten, förstärks varje litet ljud. Man håller sig på alerten, redo att undra och undersöka vad det kan ha varit för ljud. När tvivlet smyger sig in i ens sinne väcker varje malplacerad detalj misstankar. Till den oroande slutsatsen dyker upp: någon befinner sig i mitt hem.

Det är vad som hände Megan Curley. Hon bestämde sig för att berätta, på sin TikTok-profil, sin oroande upptäckt. Närvaron av många flyttade föremål ledde till en enda slutsats: någon bor i hemlighet i hennes hem.

via magazinaisle

Advertisement
megansarahcurley/TikTok

megansarahcurley/TikTok

Tjejen visar användare av sociala medier de konstiga detaljer som gjorde henne misstänksam. Allt började när Megan och hennes rumskamrater upptäckte att det fanns en vattenläcka på taket (de bor på översta våningen i ett bostadshus). Rädslan för att lägenheten skulle svämma över fick dem omedelbart att förstå omfattningen av skadan och söka skydd.

Väl tillbaka i lägenheten gjorde de dock en till oroande upptäckt. De två stora fönstrena var öppna och det fanns spår som såg ut som en mänsklig hand, på den vita väggen. I detta fall försökte de utreda ifall det var en av dem som hade öppnat fönstren, men det hade det inte varit. Från och med då började var och en av dem lägga märke till malplacerade föremål, en tråd som stack ut från brevlådan, tända lampor och att duschen hade använts när ingen av dem hade varit hemma.

Advertisement
megansarahcurley/TikTok

megansarahcurley/TikTok

Det mest oroande var dock när Megan öppnade skafferiet Det saknades några ägg, både en limpa och salta kexpaket hade öppnats. Någon bodde i hemlighet i deras hem. Syftet verkade inte vara att stjäla, eftersom värdesakerna inte hade rörts, det var förmodligen bara någon som sökte skydd.

megansarahcurley/TikTok

megansarahcurley/TikTok

TikTokern förstår dock inte hur det kunde ha hänt "Jag är verkligen förbryllad. Jag fattar det inte, vi bor vid en mycket trafikerad gata och lägenheten ligger på översta våningen i bostadshuset". Tjejen hävdar att det är svårt att smyga sig in i deras hem utan att bli sedd, men det verkar vara den enda förklaringen. Hon och hennes rumskamrater tänker dock fortsätta med utredningen.

Vad skulle du ha gjort för att upptäcka sanningen?

 

Advertisement