En man har förvandlat viden till en drömgarderob för sin fru: oigenkännlig

av Titti Carlberg

25 Juli 2023

En man har förvandlat viden till en drömgarderob för sin fru: oigenkännlig
Advertisement

Vissa individer är utrustade med enorm kreativitet och kan se bortom det yttre. I deras sinne är ett gammalt rum redan nytt och renoverat. De kan nästan se hur det ser ut i framtiden, de föreställer sig en plats som den kommer se ut efter att den har renoverats. Många hus har en vind som ofta försummas och används uteslutande för förvaring av föremål, vilket gör att den enda invånaren förblir damm.

Den här mannen hade bestämt sig för att förvandla vinden i sitt hus, gjort den oigenkännlig, så pass att hans fru knappt trodde sina ögon när hon såg den.

via Twitter / Remodeling & Design LLC

Advertisement
Twitter / yagirljoss

Twitter / yagirljoss

Vindar betraktas ofta som mörka platser där spöken gömmer sig, men framför allt som miljöer där tystnad och rädsla råder. När man går in i det rummet uppmärksammar man varje ljud man hör, alltid beredd att fly om man skulle uppfatta något som verkar fel. Faktum är det många gånger som vindar finns i skräckfilmers scenario, huvudpersonen ser något skrämmande som är dolt i mörkret

Huvudpersonen i vår berättelse hade tröttnat på att se den platsen som något läskigt och fullt av övergivna föremål så han bestämde sig för att förvandla den helt.

Advertisement
Twitter / yagirljoss

Twitter / yagirljoss

Rodolfo Cabrera hade beslutat sig för att modifiera sin vind och såg till att den förvandlades från en lång mörk plats till en funktionell och ljus. Av denna anledning använde han sin tid och sina pengar för att förvandla en dekadent plats till en drömklädkammare för sin fru. Det krävdes cirka 3 veckors arbete och mellan 25 och 30tusen euro.

Twitter / RandDLLC

Twitter / RandDLLC

Mannen hade arbetat 15 år inom byggnadssektorn. Hans erfarenhet gjorde att han kunde se bortom det yttre, han visste att vinden kunde bli något annat, det vill säga en rymlig och ljus klädkammare. Även om han designade den för sin fru, tänkte Rodolfo också på ett litet utrymme för sig själv.

Twitter / RandDLLC

Twitter / RandDLLC

Detta projekt väckte stor förvåning hos webbanvändarna. Faktum är att mannens dotter, entusiastisk över resultatet, bestämde sig för att publicera bilderna av förvandlingen på webben. Hon lade upp före och efter bilder av vinden, som visade det fantastiska arbete hennes pappa hade gjort.

Instagram / emodelinganddesign

Instagram / emodelinganddesign

Rodolfo själv förklarade att det inte var en lätt uppgift, och det svåraste var trappan. Möblerna däremot flyttades delvis över till den nya klädkammaren direkt från sovrummet. Nu har både han och hans fru en rymlig plats att förvara kläderna på.

Vad tycker du om denna klädkammare? Skulle du vilja ha en likadan?

Advertisement