Hon har ägt ett par jeans i 18 år och erkänner att hon aldrig har tvättat dem

av Titti Carlberg

22 April 2023

Hon har ägt ett par jeans i 18 år och erkänner att hon aldrig har tvättat dem
Advertisement

Vi har alla ett klädesplagg som vi är speciellt förtjusta i, kanske för att vi har fått det av en speciell person, för att vi gillar hur det sitter eller helt enkelt för att det är bekvämt. Faktum är att, många gånger, när man ska bestämma sig för hur man ska klä sig, istället för att prova något nytt, tar man den säkra vägen och föredrar något som man vet sitter bekvämt och som man passar i.

Ett av de populäraste plaggen är jeans, men kring dessa har det alltid funnits en tvist om hur de ska tvättas.

Den kvinnliga huvudpersonen i vår berättelse befann sig i centrum av denna debatt, efter att ha sagt att hon har ett par som hon har ägt i 18 år och aldrig tvättat dem. Låt oss se hennes förklaring till varför.

via The Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Sandra Willis är en barnboksförfattare som har blivit ett välbekant ansikte för tittare av Chanel 4:s Steph's Packed Lunch, där hon ofta dyker upp som gäst tillsammans med maken David. Just under showen bestämde hon sig för att göra en bekännelse som gjorde alla förvånade: hon berättade att hon äger ett par jeans sedan 18 år tillbaka som hon aldrig har tvättat. Hon köpte dem strax efter att ha blivit mamma eftersom hon behövde ett par bekväma elastiska jeans.

Advertisement

"I must be a very clean person as they don't smell."

Pubblicato da The Mirror su Giovedì 20 aprile 2023

"Jag har haft de här jeansen i 18 år, jag är säker på det eftersom jag köpte dem efter att min dotter Liberty föddes 2004. Jag bär dem bara en gång om året och klarar inte att göra mig av med dem eftersom de ser helt nya ut. Men jag gör regelbundet en lukttest på dem och om jag ska vara ärlig måste jag vara en väldigt renlig person eftersom de inte luktar.".

Under avsnittet pratades det också om hur man ska tvätta jeans, Sandra insåg direkt att hon var den enda som inte tvättar dem.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Jag hade inte tänkt på det förrän jag deltog i programmet, och när jag insåg att jag var den enda som inte tvättar mina jeans blev jag generad.".

Efter avsnittet var det många som ingrep med åsikter, det finns de som hävdar att jeans ska tvättas som vilket klädesplagg som helst, medan andra anser att jeans ska tvättas väldigt sällan för att inte bli förstörda.

Vad är din åsikt?

Advertisement