"Jag tröttnade på att ständigt köpa nya skor, så jag tatuerade mina favorit Nike på mina fötter"

av Titti Carlberg

28 November 2022

"Jag tröttnade på att ständigt köpa nya skor, så jag tatuerade mina favorit Nike på mina fötter"
Advertisement

Under åren har modet etablerat sig allt mer och blivit ett av livets främsta nav. Vid det här laget är vi alla uppmärksamma på vår outfit, vi försöker matcha färger och köper rätt tillbehör. Av alla de plagg vi bär ägnas mycket uppmärksamhet särskilt åt skorna. Synd dock att det sistnämnda kostar mycket och blir utslitna på kort tid, vilket tvingar oss att köpa ett nytt par.

Denna man, inför de ökade kostnaderna för skor, särskilt sneakers, kom på en extravagant lösning för att aldrig mer behöva köpa ett nytt par, han tatuerade dem på sina fötter.

via Mirror

Advertisement
dean.gunther/Instagram

dean.gunther/Instagram

Den ökade kostnaden för skor har fått enskilda personer att fråga sig om det verkligen är värt att betala så häga summor på klädesplagg, som dessutom bara håller en kort tid. Bland dessa personer finns mannen från Manchester, som valde att tatuera ett par skor på sina fötter då han hade ledsnat på att köpa produkter som slits ut på så kort tid.

Advertisement
dean.gunther/Instagram

dean.gunther/Instagram

En morgon såg tatueraren Dean Gunther, 34, en man komma in i hans butik. Mannen bad honom att "måla" ett par skor på hans fötter. Dean tittade noga på kunden och bestämde sig efter några sekunders tvekan för att anta utmaningen och göra den begärda tatueringen, ett mödosamt uppdrag som tog cirka 8 timmar.

"Jag ville skapa illusionen - berättar tatueraren - att mannen bar Nike Dunk Low, trots att fötterna var nakna. Att rita tatueringen på fri hand var den mest utmanande delen, eftersom foten inte är slät, så om jag inte var försiktig så man se ojämnheterna tydligt. Dessutom var jag tvungen att se till att allt var i linje och proportionerligt med konturerna av hans kropp".

dean.gunther/Instagram

dean.gunther/Instagram

Ett krävande uppdrag, men som Dean lyckades utföra. Det verkar faktiskt som att mannen har riktiga skor på sig, man måste titta väldigt noga för att se att det är en tatuering.

Historien gjordes känd av Dean själv, som publicerade en video på de sociala nätverken där han visar hur han gjorde tatueringen. Många webbanvändare har kommenterat detta val, på ett ironiskt sätt. "På detta sätt kommer du säkert att spara pengar, så länge du inte trampar på en vass sten när du går", "Du kan ju alltid hoppas att du blir sponsrad av Nike nu" och "hur ska du göra när det är kallt ute?".

Vad tycker du om mannens val?

Advertisement