Hon döljer sin graviditet för familjen tills barnet föds: "Överraskning!"

av Titti Carlberg

25 Oktober 2022

Hon döljer sin graviditet för familjen tills barnet föds: "Överraskning!"
Advertisement

Att bli morföräldrar innebär alltid en stor spänning, speciellt om man blir det utan förvarning. Vanligtvis har man cirka nio månader på sig att smälta nyheten, men för Victorias familj (känd på sociala medier som Canadiangirl_2) hände allt på bara några ögonblick. Hon dök helt enkelt upp vid sina föräldrars dörr och visade dem deras barnbarn. Deras reaktion filmades och publicerades på hennes TikTok-sida, på kort tid erövrade videon hela webben.

Det nyblivna föräldraparet hade bestämt sig för att hålla graviditeten och förlossningen hemlig för att sedan överraska alla familjemedlemmar. I hennes videor visar hon inte bara morföräldrarnas reaktion när de får se spädbarnet, utan hon förklarar också orsaken till denna hemlighet.
"Jag börjar med hur - Jag bar stora skjortor eller huvtröjor men jag undvek inte att träffa min familj."
Vid slutet av graviditeten kunde Victoria inte träffa sin familj, på grund av uppenbara anledningar och då föddes idén till överraskningen.

via canadiangirl_2/ TikTok

Advertisement
canadiangirl_2/ TikTok

canadiangirl_2/ TikTok

Det finns två videor som visar händelsen, i den ena presenterar kvinnan spädbarnet för mamman och i den andra för svärmodern och säger "överraskning" utan att lägga till något. Den mest intressanta aspekten i klippen är att se hur släktingarnas ansiktsuttryck förändras: de går från misstro till extrem glädje.

Den stora naturligheten och benägenheten till tillgivenhet lyfts fram, som om morföräldrarna inte behövde några andra ord för att förstå att det verkligen var deras barnbarn, Tyron. En enda blick räckte för att älska honom och förstå att han är en del av deras familj.
"Vi överraskade alla, de blev verkligen förvånade. Ingen blev arg, tvärtom de tyckte att det var roligt. De gillade det mycket."

Advertisement
canadiangirl_2/ TikTok

canadiangirl_2/ TikTok

De många webbanvändare som har sett videon har gratulerat Victoria och uttryckt deras åsikt om detta: "Du gjorde det som var rätt för dig. Jag är säker på att det inte var så svårt för dem att förstå det. Grattis mamma!!" och "Det stämmer, graviditeter ska bara framkalla glädje".

Ett annorlunda sätt att få reda på att man är mor- och farföräldrar, eller hur?

Advertisement