Hennes man skickar henne en selfie från ett hotellrum, hon inser att han bedrar henne och ber om skilsmässa

av Titti Carlberg

10 Augusti 2022

Hennes man skickar henne en selfie från ett hotellrum, hon inser att han bedrar henne och ber om skilsmässa
Advertisement

Hur många svek har upptäckts på grund av mobiltelefonen? I sociala mediers tid är allt synligt eller åtminstone det vi vill visa. Överskottet av fotografier och delning kan dock leda till en viss ouppmärksamhet: om man har något att dölja kan det hända att man glömmer en detalj som kan avslöja det vi inte vill ska avslöjas. 

En kvinna delade på TikTok en selfie som hennes man hade tagit på ett hotellrum och bad webbanvändarna identifiera anledningen som ledde till att hon la in om skilsmässa.

via FM104

Advertisement
mako/Facebook

mako/Facebook

Kvinnan upptäckte sveket genom att observera några detaljer på fotografiet som hennes man hade tagit med sin mobiltelefon. Mannen hade tagit en selfie från sitt hotellrum och skickat den till henne. Kvinnans reaktion var omedelbar: hon sa till honom att hon ville skiljas och senare publicerade hon bilden och bad sina följare att titta noggrant på den för att förstå orsaken till hennes beslut.

Bildtexten till fotot löd: "Min man skickade ett foto till mig på sig själv från sin hotellsvit på ett casino, men jag såg några konstiga detaljer. Nu är han singel. Ser ni varför?"

Uppenbarligen var hennes följare snabba med att svara och kommentera, och de antydde dessutom några olika lösningar, även om ledtrådarna faktiskt var många: mannen bar inte sin vigselring på fingret och det stod flera kvinnliga toalettsaker på handfatet, såsom en hårborste, en plattång och en sminkväska.

Advertisement
منوعات قوس قزح/Facebook

منوعات قوس قزح/Facebook

Klippet, som senare togs bort, blev viralt. Det verkar absurt att en otrogen man ägnar så lite uppmärksamhet åt detaljer när han tar en bild, vilken egentligen borde ha motsatt effekt: att belöna sin fru för hennes lojala beteende, skicka henne en selfie som betyder "Jag är långt hemifrån, men jag tänker på dig".

Kvinnor är dock utmärkta iakttagare, och inte desto mindre var den bedragna hustrun,som bedömde dessa bevis tillräckliga för att avsluta äktenskapet. Trots detta har en del webbanvändare försökt hitta motiveringar som till exempel att flera hotell tillhandahåller gästerna med toalettsaker, oavsett om de är kvinnor eller män.

Vad tror du? Är mannen oskyldig eller inte?

Advertisement