Pappan delar en video där han har sele på sina fem barn, han blir kritiserad av webbanvändare: "De är inga hundar!"

av Titti Carlberg

08 Augusti 2022

Pappan delar en video där han har sele på sina fem barn, han blir kritiserad av webbanvändare: "De är inga hundar!"
Advertisement

Med användning av sociala medier mer och mer frekvent, av föräldrar, för att publicera ögonblick som de upplevt med sina barn, allt från de sötaste och mest ömma till de roliga som kan väcka skratt hos webbanvändarna. De senare kan dock i vissa fall bedöma en video eller en bild med ironi, som ett malplacerat innehåll, vilket utlöser en rad divergerande men, till största delen enhälliga åsikter.

Det var vad som hände med klippet som en amerikansk pappa publicerade, där mannen ses leda sina fem barn, ett tvillingpar och trillingar, i koppel, vilket släppte lös ilskan hos hans follower.

via New York Post

Advertisement
driskell_quints_dad/Instagram

driskell_quints_dad/Instagram

Jordan Driskell, en ung 31-årig pappa som bor i Kentucky, hade verkligen inte kunna föreställa sig det regn av kritik han skulle få när han publicerade en video som förmodligen inte var annat än trevlig ur hans synvinkel. Det var dock inte en åsikt som webbanvändarna hade när de kritiserade honom och anklagade honom för att behandla sina barn som djur. Men det fanns några som sa att de tyckte att det var ett bra system.

Någon skrev "De är inga hundar. Vad sägs om att lära dem hur de ska bete sig?" Medan en annan person skrev en helt motsatt kommentar: "Jag stöder dig till 100%. Jag använde också sele och koppel på mina två barn. Fortsätt att skydda dina barn.".

Advertisement
driskell_quints_dad/Instagram

driskell_quints_dad/Instagram

Det verkar som att den sistnämnda webbanvändaren har gissat den unge pappans avsikt, som i videon visar sig upptagen med att gå med sina fem barn, ett tvillingpar och trillingar, som alla har varsin sele fäst runt kroppen. Bildtexten lyder: "När folk dömer mig för att jag använder koppel på mina barn... försök att gå ett par mil i mina skor.

Driskell förklarade att han och hans fru gör detta för att hålla stress borta, för att kunna gå ut och göra saker tillsammans som vilken barnfamilj som helst, men utan rädsla för att barnen, som fortfarande är små, ska försvinna i väg åt varsitt håll. Det är alltså ett sätt för att hålla dem under kontroll, utan att trötta ut sig med ständiga förmaningar och tråkiga tankar.

"Barn är väldigt nyfikna" säger han, "de gillar att springa iväg och utforska saker. För vår sinnesfrid och balans använder vi koppel. Det tillåter oss också att gå ut för att göra roliga saker tillsammans, samtidigt som vi kopplar av. Det händer även att vi går till folkrika platser där det är trångt: att ha dem kopplade ger oss möjlighet att besöka sådana platser och vi behåller kontrollen över dem. De älskar det."

Vad tycker du om denna pappas sätt?

Advertisement