"Jag ställde in bröllopet för att min flickvän inte accepterar mina barn"

Titti Carlberg

29 November 2022

Advertisement

När ett par bestämmer sig för att gifta sig och börjar förbereda för bröllopet är de övertygade om att det verkligen är det de vill och att de snart kommer att stå framme vid altaret. Det är dock inte alltid som det blir som man önskar, saker och ting kan hända på vägen, vilket plötsligt avbryter drömmen om kärlek. Förutom besvikna förväntningar finns också den ekonomiska sidan av saken: ett bröllop är minst sagt en dyr tillställning och att ställa in det efter att ha förberett allt kan innebära att man förlorar en stor summa pengar.

Således bestämde sig en mexikansk man, som hade bestämt sig för att inte gifta sig med sin flickvän, att försöka hitta en lösning för att inte förlora alla pengar han hade lagt på förberedelserna.

via Misterios do mundo

Advertisement

No cambies lo que más quieres en la vida por lo que quieres en el momento, porque los momentos pasan pero la vida sigue. ❤️

Pubblicato da James Flores su Sabato 17 luglio 2021

James Flores, från Nuevo León, fick många visningar på videon han hade publicerat på Facebook som handlade om hans bröllop. Mannen var på väg att gifta sig, men ändrade sig när förberedelserna praktiskt taget redan var klara. Anledningen? Det verkar som att hans flickvän inte var villig att hjälpa honom att ta hand om hans tre barn, medan James mål hade varit att hitta en mamma till dem.

"Om hon inte älskar mina barn kan jag inte gifta mig med henne" säger han. "Jag älskar och respekterar henne väldigt mycket, men hon är inte längre den person jag vill ha som mamma till mina barn. De kommer i första hand och jag föredrar att förbli en ensamstående pappa."

Summan som James hade lagt på förberedelserna blev 4.327 dollar, men för att få tillbaka en del av pengarna sålde han hela paketet för 3.019$. Faktum är att ett förlovat par svarade på hans videomeddelande att de ville köpa den färdigförberedda ceremonin.

Webbanvändarna avstod inte från att kommentera klippet och uttryckte både kritik och råd: någon tog kvinnans parti och hävdade att hon inte hade någon som helst skyldighet gentemot varken James eller barnen, och att han i verkligheten inte letade efter en fru, utan en babysitter på heltid. 

Vad tycker du om hans beslut?

Advertisement