x
En 23-årig tjej är "mamma" till 34…
En mystisk stor metallkula har hittats på ett träd i Mexiko: dess ursprung är okänt Han ser ett hus brinna medans han levererar pizza: han rusar in och räddar 5 barn (+VIDEO)

En 23-årig tjej är "mamma" till 34 barn: ett val gjort av kärlek och altruism

06 Augusti 2022 • Av Titti Carlberg
1.087
Advertisement

Livet ler inte alltid mot en och framförallt ler det inte mot alla. Det finns människor som föds under en lycklig stjärna, skyddade av en ängel som följer dem vid alla steg. Sedan finns det andra som dock inte har samma tur och måste kämpa, ibland lidande, för att få det som andra får som gåva.

Tusayiwe Mkhondya, ensamstående mamma vid 18-års ålder, som fann sig att inte ha någonstans att bo och uppfostra sitt barn, vet detta väl. Detta ledde till att hon beslöt sig för att öppna organisationen You Are Not Alone (YANA) där hon tar emot barn som är mellan fem månader och 16 år.

Nu är Tusayiwe Mkhondya är en mycket ung ensamstående "mamma" till 34 barn.

via: TheSun

Tusayiwe Mkhondya är en mycket ung ensamstående mamma som har levt många svåra år. När hon blev gravid som 18-åring befann hon sig i en komplicerad situation som fick henne att starta organisationen You Are Not Alone (YANA), där hon ger skydd åt barn som är från 5 månader till 16 år gamla.

Tusayiwe erkänner att det ite alltid är lätt att ta hand om alla, men hon fortsätter för "barn ska aldrig behöva känna sig ensamma. En del av dem är föräldralösa, andra har bara en förälder, andra har istället blivit övergivna av sina föräldrar". berättar hon på TikTok.

Hon kämpar för att ge alla barnen rätt träning, utbildning och färdighet.

 

Dagen börjar klockan 4 på morgonen då hon börjar med att förbereda mat till alla barnen, från frukostsmörgåsar till middagar till fruktjuicer. "Jag är den enda som lagar mat till barnen som är under 5 år och var och en av dem har sina egna behov".

Kvinnan börjar det som hon definierar sitt "nattskift" när barnen går och lägger sig vid 19-tiden.

"Jag matar dem, byter blöjor och förbereder för nästa dag".

Tusayiwe definierar sig nu, efter alla dessa år, som "mamma till 34 barn" som hon tar hand om dag efter dag, utan att begära något tillbaka förutom ett enkelt leende från dem. 

De som följer henne på TikTok uttrycker beundran för hennes humanitära uppdrag och många gratulerar henne varje dag till hennes kärlek för de mest behövande. Tusayiwe har aldrig förlorat sin starka drivkraft trots att det uppstår problem ibland.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack