x
"Min fru är alltid hos sin sjuka vän…
Från fuktig luft till dricksvatten: den revolutionerande enheten designad av en start-up En mamma delar med sig av några användbara knep på TikTok om hur man handlar för bara några pund i månaden

"Min fru är alltid hos sin sjuka vän på sjukhuset, medan jag måste stanna hemma med vår son"

03 Juli 2022 • Av Titti Carlberg
1.626
Advertisement

Att vara en god vän betyder att vara närvarande i varje viktigt ögonblick i den andras liv. Från tillfällen av glädje och lycka till lidande och smärta. Hustrun till huvudpersonen i denna berättelse är utan tvekan en mycket god vän till Anthony, hennes barndomskamrat som kämpar mot en svår sjukdom.

Huvudpersonen i berättelsen började dock ledsna på närheten mellan de två och han gick så långt att han bad sin hustru att undvika spendera så mycket tid med Anthony.

Mannen berättar historien i ett långt inlägg på Reddit, och frågar användarna om de tycker att han har gjort rätt. Låt oss ta reda på hur det gick.

via: Reddit

"Min fru har en barndomskamrat, Anthony, som jag inte kommer överens med. Inte för att han är oförskämd eller respektlös, utan jag blir irriterad när jag vet att min hustru träffar honom": börjar mannens inlägg på Reddit.

"Anthony är sjuk, han har cancer som tvingar honom att vara på sjukhuset med jämna mellanrum och min fru har lovat att följa med honom varje gång, eftersom han inte har någon annan". Mannen berättar att han till en början accepterade detta, men sedan började han få problem med det eftersom det påverkar hans liv: "jag kan inte träffa mina vänner eftersom jag måste vara hemma med vår son när hon är borta".

"Droppen som fick bägaren att rinna över var den dagen då hon var tvungen att följa Anthony till kemoterapin och hon bad mig vara hemma med vår son - skriver mannen - jag förklarade för henne att jag hade ett lunchmöte med min mamma och syster och att jag inte kunde missa det".

Mannen tillade att det inte var nödvändigt för henne att följa med vännen just den dagen på cellgiftsbehandlingen, hon kunde göra det nästa gång istället, men detta gjorde henne rasande: "hon sa till mig att jag var grym, att jag var en egoist som inte ville att hon skulle följa med honom, men jag tycker att jag har rätt".

Kommentarerna visade dock att det är hans fru som har rätt, och de bekräftade mannens grymhet: "Jag fattar inte. Varför tycker du att det är viktigare att äta lunch eller gå ut med dina vänner än att ställa upp för någon som går på cellgiftsbehandling?", skrev en person.

Vad tycker du? Tycker du att mannen har rätt eller tycker du att han är okänslig?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack