Hon upptäcker att pojkvännen bedrar henne för hon känner igen hans tumme online - Curioctopus.se
x
Hon upptäcker att pojkvännen bedrar…
Neuroforskare utvecklar en ny teori om varför vi drömmer: Hon fotograferar mäns känslor när de ser deras kvinnor föda: 15 bilder av den här konstnären

Hon upptäcker att pojkvännen bedrar henne för hon känner igen hans tumme online

06 Juni 2022 • Av Titti Carlberg
3.054
Advertisement

Hur mycket kan vi upptäcka på internet? Idag vet vi mycket väl att det finns mycket att upptäcka där. I den tid av teknologi och omedelbar kommunikation vi lever i, är webben verkligen en enorm virtuell behållare som kan innehålla vad som helst. Till och med bevis på att en partner missköter sig, och är otrogen.

Således kan ett enkelt fotografi bli ett bevis på en dold relation. Precis det som hände med vår kvinnliga huvudperson, som på TikTok ville dela sin upplevelse med andra. Videon som Jedda publicerade blev otroligt populär på de sociala medierna: den unga kvinnan gjorde faktiskt slut med sin pojkvän på grund av en...tumme. För att vara exakt, hennes pojkväns tumme, på ett fotografi som en annan kvinna publicerat på Instagram.

Låt oss se hur det gick.


När Jedda, känd som @jeddamindtricks, på TikTok, frågade sin pojkvän om det "avslöjande" fotot, förnekade han allt. Den unga kvinnan trodde dock inte alls på honom och efter att ha gjort alla bedömningar av ärendet och sammanfört alla de olika ledtrådarna som hon hade till sitt förfogande tvivlade hon inte längre.

Tummen, som hon upptäckte på ett foto som dök upp på Instagram, publicerat av en annan kvinna, var hennes pojkväns tumme. "När du avslöjar att din pojkvän är otrogen mot dig för att du känner igen hans frukostbeställning och hans tumme i ett inlägg av en 'annan' kvinna", lyder rubriken till videon som Jedda la upp på sitt TikTok-konto. Enligt vad hon själv säger när hon svarar på frågor från personer skulle tjejen som pojkvännen bedrog henne med i sin tur blivit föremål för hans lögner

"Han ljög för oss bådasa Jedda - och jag föredrar att inte involvera henne offentligt för att bevara hennes anonymitet. Varken hon eller jag visste att den andra existerade, så vi hade båda en mycket bra ursäkt att konfrontera honom på efter att jag hade sett fotot". Hon var mycket säker, när hon tittade på kortet, att det var hennes partner, inte bara på grund av tummen, utan också för att den beställda maten var densamma som han alltid åt. Så de gjorde slut, eller rättare sagt, hon lämnade honom.

"Det jag har upptäckt - lägger hon till - är att han bedrog mig i över två års tid". Det finns ett talesätt som säger bättre sent än aldrig, men visst var det ett ovanligt sätt att avslöja otroheten på, och uppenbarligen är det inte första gången något sådant händer. 

Bland de tusentals kommentarer och reaktioner som har stormat Jeddas video fanns det faktiskt flera personer som berättade liknande historier, av fotografier som har lagts upp på nätet som visar delar av kroppar på otrogna partner.

Kort sagt, i ett sådant teknologiskt historiskt ögonblick avslöjas svek lite lättare. Nu återstår det bara att önska den här tjejen allt gott!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack