Han fortsätter att parkera på den plats som är reserverad för brandkåren: de förstör hans bil vid en utryckning

av Titti Carlberg

16 Maj 2022

Han fortsätter att parkera på den plats som är reserverad för brandkåren: de förstör hans bil vid en utryckning
Advertisement

Hur mycket problem kan en enkel parkering skapa? Låt oss erkänna det: bland de olika "källorna" till kritik har parkeringsplatser ett sorts företräde när det gäller att orsaka konflikter mellan människor. Arrogans, elakhet och respektlöshet: allt detta kan vara inneslutet i en bil som är - eller var - parkerad där den inte borde ha varit.

Händelsen vi ska berätta bevisar det. Huvudpersonerna? En något mobbande och kränkande man, och en kvinna som arbetar som brandman. Den förstnämnde, med sin älskade bil, fortsatte att ignorera det faktum att han ockuperade en plats reserverad för nödutryckningsfordon; så den sistnämnde personen reserverade en minnesvärd lektion för den förstnämnde. 

Låt oss se.

via Reddit

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Berättelsen kommer direkt från Reddit, den hade delats av användaren som är känd på det sociala nätverket under pseudonymen @Chef-231. Kvinnan tjänstgör vid brandkåren och hon ville göra händelsen känd och insistera på hur respektlösa och oförskämda vissa människor kan vara.

"Framför min vän Bobs butik - skriver den kvinnliga brandmannen - finns det en plats reserverad för uttryckningsfordon, och Bob ringde mig för att en man insisterade på att fortsätta parkera sin BMW på den platsen."

"Jag kan parkera var jag vill", skulle mannen ha svarat på de klagomål som handlaren framförde och hade visat en överlägsenhet som verkligen inte gick obemärkt förbi, som hjälpte till att värma ilskan. Som om detta inte var nog, tillade bilisten, riktat till handlaren: "jag tjänar mer pengar på en dag, än du gör på en vecka!". När hon fick reda på detta, bestämde sig den kvinnliga brandmannen för att tiden var inne för att göra något.

Advertisement
Christopher Ebdon/Flickr - Not the actual photo

Christopher Ebdon/Flickr - Not the actual photo

Efter att ha åkt till platsen med en brandbil och blivit kritiserad av BMW-ägaren för att ha parkerat på det som han tyckte var "hans" plats, kände han sig tvungen att säga, utan att skräda orden: "du är ingen brandman, du är ju kvinna, flytta på brandbilen och försvinn härifrån". Nu hade hon fått alla ingredienser för att hämnas.

Under sken av en inspektion av brandskyddssystemet i butiken kom den kvinnliga brandmannen överens med sina kollegor för att utföra en uttryckning just där med deras brandbilar och verktyg, de kom överens med Bob att han skulle kontakta dem när mannen hade parkerat sin bil på platsen. Och det gjorde han.

Stocksnap - Not the actual photo

Stocksnap - Not the actual photo

Mannens BMW parkerad där den inte skulle, skadades kraftigt under uttryckningen, vilket utlöste en djup ilska hos mannen. Hot, förolämpningar och ilska tog över, till den grad att kvinnan kallade på förstärkning och mannen greps"Jag informerade honom att han störde en uttryckning och att han var anhållen för aggression - skriver hon - han skulle ha flyttat på bilen när han blev tillsagd".

En arrogans som kostade bilisten mycket dyrt: 12 månaders skyddstillsyn samt böter på 500 dollar för att ha parkerat på en reserverad plats och kosnaderna för bilbärgningen. "Parkera inte där du inte borde, annars får du tråkigheter": avslutar den kvinnliga brandmannen.

Vad tycker du om detta?

Advertisement