Vill du förändra något i ditt liv? Försök att följa dessa 10 regler från Karma för att förbättra det - Curioctopus.se
x
Vill du förändra något i ditt liv?…
Ett gammalt begravningsaltare upptäcktes i Rom: det var tillägnat en 13-årig flicka Läskiga korridorer: 16 bilder av dessa förbipasserande platser som kan vara riktigt spännande

Vill du förändra något i ditt liv? Försök att följa dessa 10 regler från Karma för att förbättra det

31 Maj 2022 • Av Hanna Birgitta Nilsson
289
Advertisement

Finns lagen om orsak och verkan, aka karma, verkligen? Enligt denna regel har varje handling en konsekvens, både på gott och ont. Har vi gjort något fel kommer vi förr eller senare att betala. Tvärtom, varje kärleksgest kommer att belönas vid rätt tidpunkt. Oavsett om detta verkligen är fallet eller inte, föreslår karma några sätt att attrahera all positivitet vi behöver till oss själva.

Hur?

Även inför negativa upplevelser är det viktiga hur du reagerar. Låt oss se 10 karmalagar.

via: Healthline

Här och nu: Att släppa taget om det förflutna är verkligen inte lätt, men det är nödvändigt för att kunna fokusera på nuet. Koncentrera dig på här och nu för att forma delar av din framtid, värdesätt dina upplevelser men utan att låta dig påverkas av levda händelser.

Ansvar: Istället för att vara ett offer, ta ansvar för vad som händer dig och hur du agerar. Istället för att tänka på varför saker är dåliga, försök att vara uppmärksam på de signaler du får: om något eller någon ger dig en dålig känsla, ta avstånd från dem.

Samband: Enligt denna lag existerar inte slumpen: allt du gör leder till ett exakt resultat. Dina tankar, ditt väsen och dina handlingar hänger ihop: agera inte utan övertygelse eller rädsla för att göra det, annars kan du råka ut för misslyckande.

Förändring: Allt förändras ständigt, ibland plötsligt. Det är en naturlig process, det viktiga är att inte ligga still medan allt flyter på. Engagerad i att uppnå dina resultat är detta det enda sättet att få det du vill ha. Om något inte kommer är det inte karmans fel: du jagar fel sak, slösar bort energi förgäves.

Bra och dåligt: För karma finns det ingen mellanväg: du är en person som fokuserar på att göra gott eller inte. Börja trycka bort negativiteten, klagomålen och de människor som inte får dig att må bra.

Att ge: Ödmjukhet och empati lockar till välbefinnande: genom att ge till andra är det lättare att få positiv energi i utbyte mot att nå sina mål. Själviskhet är en sluten krets som inte leder någonstans.

Tålamod: För att nå målet krävs uthållighet men framförallt tålamod: allt tar sin tid och ingenting uppnås med trollstaven. Det är du som har kraften att förverkliga din önskan och koncentrera dina ansträngningar i denna riktning dag för dag.

Lyssna på dig själv: Sinnet och logiken skyddar ofta hjärtat, av rädsla och rädsla för lidande: försök att nå mitten av din själ för att ta reda på vad du verkligen vill, utan förnuftets filter. Där finns den inre rösten som leder dig till lycka.

Upprepade mönster: När du verkar snubbla över samma misstag flera gånger, ger karma dig en läxa att lära dig: att övervinna hindret på rätt sätt kommer att tillåta dig att utvecklas och lämna det bakom dig.

Fokus: Att ha för många tankar i huvudet saktar bara ner dig och tynger dig: fokusera på en sak i taget, slutför den och gå vidare till nästa.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack