Den här kvinnan bor med 50 möss: de är hennes "barn" och de badar i handfatet (+VIDEO)

av Titti Carlberg

22 April 2022

Den här kvinnan bor med 50 möss: de är hennes "barn" och de badar i handfatet (+VIDEO)
Advertisement

Vilket djur är det första du tänker på när du hör ordet husdjurHundar och katter är förstås väldigt populära, men det är inte så självklart: Faktum är att det finns många människor som bestämmer sig för att ta sig ur dessa klassiska mönster genom att ta sig an varelser som få skulle förvänta sig att hitta i någons hem. 

Den kaliforniska kvinnan som vi ska berätta om, vet något om det, som förutom ha valt att ha ovanliga husdjur, har dessutom ett stort antal av dem. Vad bor med henne? Så många som 50 möss, som hon betraktar som sina "barn" och behandlar dem som det, till den grad att de till och med badar i diskhon i köket! Om du tror att du har sett - eller läst - allt, är vi på väg att få dig att tänka om: är du redo att upptäcka Michelle och hennes möss på närmare håll?

via Daily Mail

Advertisement
Michele Tinyoan (Michele Raybon)/Facebook Screenshot

Michele Tinyoan (Michele Raybon)/Facebook Screenshot

Låt oss inse det: många människor, när det handlar om möss, tänker inte direkt på söta sällskapsdjur. Tvärtom ses dessa gnagare ofta som ett slags "hot" som ska hållas långt borta från bostäderna. Dessa argument är dock inte giltiga för 51-åriga Michelle Raybon, kvinnan som har gått runt på nätet just på grund av hennes val av "maskotar" i sitt hem.

25 hanar och 25 honor: detta är det ovanliga "sällskap" av djur som Michelle har bestämt sig för att dela sitt hem med . Konstigt? Absurt? Inte för henne, som ägnar all sin omsorg åt hennes gnagare, den omsorg som vem som helst skulle ägna åt en hund eller en katt, och kanske till och med mer. Kvinnan säger att de är "hennes barn" och efter att ha tagit sig an de första, år 2018, bestämde hon sig för att skaffa fler tills hon nådde antalet 50.

Advertisement

Awwa, my Lucy Bear! I miss her

Pubblicato da Michele Tinoyan su Martedì 15 marzo 2022

Den största populariteten, för Michelle, kom när hon lade upp en video på Facebook som visade när hennes möss badade... i handfatet! Filmen som har samlat tusentals visningar, gjorde henne känd över hela världen, och hon är väldigt stolt över det.

New color

Pubblicato da Michele Tinoyan su Martedì 5 aprile 2022

"Var och en av dem har sin egna personlighet - förklarar hon - de är inte lika varandra, i allmänhet är de väldigt sällskapliga och när de är matdags kommer de alla springandes tillsammans! Jag har skaffat dem från en uppfödare i Texas - fortsätter Michelle - och jag bestämde mig för ett stort antal, dels för uppfödning och dels för att behålla många som husdjur.". Och när det gäller den negativa åsikten som folk kan ha om möss, svarar 51-åringen: "det finns de som tror att det är smutsiga djur som bär på sjukdomar, men det är inte så. Mina är välskötta och bortskämda, men tyvärr försvinner inte de fördomarna".

Trots detta erkänner kvinnan att de vänner som kommer och hälsar på henne, är till en början förbluffade över alla gnagare som springer omkring hemma hos henne. "En del av mina vänner förälskar sig i dem - lägger hon till - och efter ett tag har även de tagit dem som husdjur". Michelle, som också har fyra hundar, tre katter och två grisar, är en äkta djurvän, och det måste erkännas att hennes val är ganska unikt.

Nedan är videon som visar de små mössen bada i diskhon:

Y la gente pagando por mascotas caras 😂. Una mujer que se define a sí misma como una fanática extrema de los roedores se hizo viral en redes sociales después de subir un video bañando a sus 50 “bebés” en el fregadero de su cocina. Los animales a los que Michele Raybon tiernamente llama “bebés” son ratas que ha ido coleccionando desde que tuvo su primer grupo en 2018. Ahora tiene cinco docenas de “acogedoras” mascotas que chapotean en su cocina cuando es la hora del baño. La amante de las ratas trata a todos sus sus amigos peludos por igual, considerándolos su familia a pesar de que algunos de ellos, 25 machos y 25 hembras, no son tan amigables como otros.

Pubblicato da Danny Cruz su Giovedì 14 aprile 2022

Vad tror du? Skulle du vilja ha 50 möss som husdjur? 

Advertisement