x
En 2-årig flicka pekar på ett foto…
Den här mannen betalar Mardrömsbyggnader: 16 foton av strukturella inspektioner som avslöjar stora skador på hus och byggnader

En 2-årig flicka pekar på ett foto av sin mammas gammelmormor och säger: "det där är jag"

15 April 2022 • Av Titti Carlberg
31.223
Advertisement

Barn, med deras oskuld och godhet ger mycket glädje i vardagen. Vi blir alltid fascinerade av deras sätt att kommunicera, av uttrycksfullheten i deras första levnadsår och av klarheten med vilken de uppfinner lekar och situationer.

Men en engelsk mamma var säker på att det som hennes dotter sa, varken var en lek eller fantasi.


Kvinnan filmade, av en slump, en scen som hon senare beskrev som "läskig". Hon och hennes dotter Ella var hemma hos mammans föräldrar, morföräldrar till den tvååriga flickan. Ella höll ett svartvitt gammalt fotografi i handen, ett foto som visade mammans mormor och mormorsmor, i en avlägsen tid.

Ella pekade på mammans mormorsmor och sa upprapande gånger att "det är jag", det är mormor och jag, sa flickan och visade sin mamma. Kvinnan som blev förvånad sa till dottern: "får jag se vem av dem som är du", och lilla Ella pekade på nytt på moderns mormorsmor och upprepade "hon".

Ellas mamma, som går under namnet gi_gi216 på TikTok, hävdar att Ella aldrig har sett det fotot tidigare och att hon inte kunde veta vilka kvinnorna var. Vid ett visst tillfälle dök Ellas mormor upp, det vill säga dottern och barnbarnet till de två kvinnorna på fotot, och även framför henne insisterade den lilla flickan att det var hon som var på fotot.

TikTokern säger: "Min mamma började nästan gråta. Min dotter sa samma sak till min mamma, fast med orden detta är jag och mammas mormor. Vi har aldrig berättat för henne vilka de två personerna på fotot är".

Advertisement

Videon samlade snabbt miljontals visningar, och till och med TikTokanvändare var mållösa. De försökte ge förklaringar, mer eller mindre rimliga, och la fram hypoteser: är det kanske ett fall av reinkarnation eller är det en enkel instinkt? Många användare har delat liknande upplevelser, och en användare säger sig ha upplevt en nästan identisk scen. "Min dotter säger att hon är min morfar. Hon sjunger typiska herrfrisör sånger, som jag inte känner till".

Tags: MärkligtAbsurtFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack