Hon visste inte att hon var gravid: hon märkte det först när hon födde barnet hemma i duschen

av Titti Carlberg

13 April 2022

Hon visste inte att hon var gravid: hon märkte det först när hon födde barnet hemma i duschen
Advertisement

När vi läser berättelser som denna, kan vi inte låta bli att tänka att livet verkligen överraskar oss på de mest otroliga sätten och ställer oss inför händelser som vi aldrig skulle kunna föreställa oss, inte ens i fantasin.

Och i det här fallet verkar det lämpligt att prata om livet, eftersom den australienska huvudpersonen i vår berättelse var övertygad om att hon inte skulle föda ett tredje barn till världen, även om det i verkligheten under lång tid, växte en liten i hennes kropp, utan att hon visste det.

När förstod hon att hon var gravid? Först vid förlossningen, vilken skedde i badrummet hemma. 

En otrolig historia som förtjänas att läsas.

via Metro

Advertisement

Inga förutsägelser, inga medicinska tester, inga graviditetsrelaterade obehag: Dimitty Bonnet, 28-årig australiensare, upplevde verkligen inte en graviditet som andra kvinnor. Hon hade en enkel men på samma gång paradoxal graviditet: hon visste inte att hon väntade barn. Som mor till två barn, tillsammans med sin man Jason, 42 år, hade de accepterat att deras familj inte skulle utökas ytterligare.

Även om paret ville ha ett tredje barn, verkade misslyckandena som registrerades i de olika försöken ha satt "stopp" för detta. Men det var avsett att förändras och det på ett minst sagt oväntat sätt.

Advertisement

Det var en natt som Dimitty inte kommer att glömma så lätt, det var runt 01.30, och hon mådde inte så bra och bestämde sig för att ta en dusch för att svalka sig lite"Jag hade mått lite dåligt hela dagen sedan kvällen innan - berättar hon - jag gick och la mig tidigt och plötsligt vaknade jag med den konstiga känslan att jag behövde gå på toaletten, men samtidigt kände jag mig som att jag inte kunde utföra mitt behov. Smärtan var stark - fortsatte hon - men jag ville inte väcka min man och bestämde mig att istället ta en dusch".

Dim Timmins/Facebook

Dim Timmins/Facebook

Det höll verkligen på att hända något otroligt. "I duschen började jag instinktivt att krysta, och det var då bebisens huvud kom ut". Chockad förstod hon allt: hon höll på att föda där, i duschen hemma. Efter att ha ropat på sin man och ringt efter en ambulans fördes mamman och sonen till sjukhuset för medicinska kontroller.

Lille Harvey föddes, han vägde 2,7 kg och mådde lyckligtvis bra, liksom hans häpna mamma. Men hur kunde något sådant vara möjligt? 

Dimitty förklarade att hon under de föregående månaderna inte hade ägnat alltför mycket tankar åt sin viktökning och att hon inte hade upplevt några förändringar i sin menstruationscykel. Allt hände i sista stund, mellan allas glädje och förvåning.

Som om inte det var nog hade kvinnan dessutom gjort ett graviditetstest som otroligt nog resulterade negativt.

Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Nate och Darcy parets två äldsta barn, var glada över den överraskande nykomlingen. "Våra vänner och familj var alla solidariska med oss - sa 28-åringen - för vi var inte alls beredda på Harveys ankomst, och alla såg till att vi hade allt vi behövde för att ta hand om honom på bästa sätt".

Advertisement