Den här killen berättar hur det är att leva med 27 mammor och 150 syskon

av sofia

04 April 2022

Den här killen berättar hur det är att leva med 27 mammor och 150 syskon
Advertisement

Vad innebär det att ha en stor familj? Som allt annat har det sina fördelar och nackdelar. Det betyder att aldrig vara ensam, att vara omgiven av många människor, att alltid ha någon villig att hjälpa dig och lyssna på dig. Att ha en stor familj innebär också att man inte alltid kan få den uppmärksamhet man behöver, att man tvingas dela sina utrymmen, ibland ge upp sin integritet. TikToker Kayzer0 väckte stark uppmärksamhet från en bred publik efter att ha tillkännagett att han faktiskt hade 27 mammor och 150 syskon. Många människor på  det sociala nätverket blev snabbt intresserade av hans liv och ville veta mer.

via kayezer0/TikTok

Advertisement
kayezer0/TikTok

kayezer0/TikTok

Kayezer0, vars riktiga namn är Murray Blackmore, tillhör en polygam familj. Polygami är något som många människor inte accepterar och respekterar, Murray vet detta mycket väl, men han har ändå valt att dela med sig av sin erfarenhet. Hans pappa har 27 fruar, och totalt har Murray 150 syskon. För Murray har det att komma från en så stor familj många fördelar men även många nackdelar: han anser sig vara "mellanbarnet", eftersom han har många yngre syskon såväl som många äldre syskon. Den unge pojken säger att den svåraste aspekten att hantera är uppmärksamheten: varje barn skulle vilja få all uppmärksamhet, men för Murray var det svårt. Det var omöjligt för föräldrarna att ge samma uppmärksamhet åt alla barn.

Advertisement
kayezer0/TikTok

kayezer0/TikTok

Samtidigt råder det dock ingen brist på fördelar: att växa upp med så många barn var underbart. De äldre syskonen var en förebild för Murray, som aldrig kände sig ensam. Efter att kort ha delat historien om sin familj har tiktok-användare gjort många människor nyfikna, men reaktionerna är inte alltid desamma: vissa är intresserade och vill veta mer, andra användare kritiserar istället på ett elakt och kränkande sätt.

kayezer0/TikTok

kayezer0/TikTok

Polygami är verkligen inte ett enkelt ämne: denna praxis är förbjuden sedan lång tid tillbaka, men vissa människor väljer att ha en laglig make och flera "andliga makar". Vi vet inte om Murray delar sina föräldrars val och om han också kommer att vilja ha en så stor familj i framtiden. Om du vill veta mer om denna enorma familj, fortsätt följa Kayzer0 på TikTok.

Advertisement