Vid enbart 30-års ålder är den här kvinnan redan mormor: "Jag har fortfarande svårt att tro det"

av sofia

01 April 2022

Vid enbart 30-års ålder är den här kvinnan redan mormor: "Jag har fortfarande svårt att tro det"
Advertisement

Föreställ dig en mormor: vad tänker du på? Alla tänker nog till en början på en person i en viss ålder, kanske pensionerad och med mycket specifika egenskaper. När allt kommer omkring tar vi på något sätt för givet att rollerna i familjen alltid är lika, och visst är vår uppfattning ofta påverkad av de människor vi har i vår närhet.

Om du är övertygad om att den klassiska bilden av en "mormor" är den vi har beskrivit ovan, kanske du ändrar dig genom att träffa tjejen vi nu ska berätta om. Ja, vi skrev faktiskt "tjejen", eftersom Kelly Healey, förutom att vara ung, också är en mormor fast hon bara är 30 år gammal!

via The Sun

Advertisement

Bailey Aaron Sean salter 💙👣my entire world 🌍all in one photo 💙👣16.08.18💙👣

Pubblicato da Skye Salter su Venerdì 17 agosto 2018

Det är ingen slump att den här 30-åringen har utsetts till Storbritanniens yngsta mormor. I hennes ålder är det ganska sällsynt att fylla en roll som denna i familjen. Kelly var dock snabb med att skriva om reglerna, eftersom hon var en del av en mycket speciell familj. Denna engelska fembarnsmamma hade dock aldrig kunnat tro att hon skulle bli mormor vid så ung ålder.

Advertisement

'It doesn't feel right being a granny' 👶❤️

Pubblicato da Daily Mail su Domenica 20 marzo 2022

När hennes 14-åriga dotter Skye meddelade att hon väntade barn var det svårt att hålla tillbaka förvåningen, först och främst för den blivnande mamman. "Jag blev förvånad - berättar Skye - jag hade känslan av att vara gravid så jag tog ett test. Jag kunde inte tro det, jag var 25 veckor gravid och kunde teoretiskt sett ha fött barn bara några dagar senare!".

Fabulous Magazine/Youtube Screenshot

Fabulous Magazine/Youtube Screenshot

Därmed gjorde sig familjen redo att välkomna nykomlingen, lilla Bailey. "Allt jag kunde göra var att erbjuda kärlek och stöd," sa Kelly. "Jag beter mig och känner mig som att jag fortfarande var i 20-årsåldern, så det känns konstigt att vara mormor. Mina vänner tycker det är roligt att jag har ett barnbarn och alla misstar honom självklart för min son!".

My absolute world ☺️❣️

Pubblicato da Skye Salter su Giovedì 27 settembre 2018

Men Kelly och Skye var inte de enda som blev mållösa när läkarna upptäckte graviditeten. Mamman till trettioåringen, som bara är 48, har faktiskt blivit gammelmormor! Om vi därför redan associerar en äldre person med namnet mormor, föreställ dig vad det innebär att bli gammelmormor utan att ens ha fyllt 50. Vi vet inte om 48-åringen är den yngsta gammelmormorn i landet, men hon är garanterat bland de yngsta.

Det går inte att förneka att Kellys familj är väldigt speciell, håller du inte med?

Advertisement