Han kör till flygplatsen och parkerar bilen på en främlings uppfart: blockerar passagen i 4 dagar

av Titti Carlberg

26 Mars 2022

Han kör till flygplatsen och parkerar bilen på en främlings uppfart: blockerar passagen i 4 dagar
Advertisement

Vi har alla haft att göra med oförskämda människor, som har visat att de inte har någon som helst respekt för andra. Även om du ibland försöker hålla dig lugn, blir det under vissa omständigheter svårt att behålla tålamodet. Zakarias Haile befann sig att möta elakheten hos en främling, som hade bestämt sig för att blockera passagen på hans uppfart med bilen

via Manchester Evening News

Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Zakarias är 51 år och bor med sin familj i Woodhouse Park, nära staden Manchester. Zakarias och hans familj bor nära flygplatsen, och närmare bestämt bredvid Manchesters stora betalparkering.

En dag upptäckte han att en främling, istället för att parkera bilen på parkeringsplatsen som utformats speciellt för resenärer, hade parkerat bilen på mannens privata uppfart, vilket gjorde det extremt svårt att komma åt hans hem. I fyra hela dagar stod bilen olagligt där, framför Zakarias familjs hus: till och med att slänga soporna eller gå ut i trädgården var ett verkligt åtagande.

Advertisement
Not the actual photo - Flickr

Not the actual photo - Flickr

Bilägarens till synes smarta idé skapade många olägenheter: i syfte att spara på parkeringsavgiften, lämnade han det stora fordonet framför husägarens privata uppfart. Han brydde sig inte om att det var respektlöst eller konsekvenserna av hans agerande, men Zakarias säger att det tyvärr inte är första gången det händer.

"Jag blev väldigt arg, men jag motstod känslan att vilja skada den jäkla bilen. Det var inte speciellt lätt att ha den stående där. Vi hade ingen riktig tillgång till vår trädgård och vi kunde inte ställa ut våra soptunnor för tömning. Min oro nu är att, eftersom jag inte tog till några åtgärder, kommer det att hända igen..."

När han vaknade på morgonen, den fjärde dagen, var bilen borta: bilägaren hade återvänt från sin resa. 

Trots svårigheterna lyckades Zakarias hålla sig lugn och höll sig från att orsaka skador på bilen. Trots den ilska han hade inom sig under de fyra dagarna lyckades han bete sig hövligt, även om han hade kunnat vidta åtgärder.

Vad skulle du ha gjort?

Advertisement