Pojkvännen och hans dotter förstör hennes bilsemester så hon lämnar dem 1 300 km hemifrån

av sofia

29 Mars 2022

Pojkvännen och hans dotter förstör hennes bilsemester så hon lämnar dem 1 300 km hemifrån
Advertisement

Bland alla våra dagliga åtaganden och plikter bör var och en av oss ägna sig lite tid åt familjen och för att koppla av. En resa är till exempel ett bra sätt att vara tillsammans, att dela speciella stunder, diskutera och kanske till och med lära känna varandra bättre. En 27-årig kvinna berättade för reddit att hon planerade en drömresa med sin familj, men att denna resa snabbt förvandlades till en riktig mardröm.

via reddit

Advertisement
Not the actual photo - Pexels

Not the actual photo - Pexels

Den 27-åriga kvinnan har två barn på 6 och 9 år. Hon började dejta Dave, 44 år gammal med en 17-årig dotter som heter Ann. Kvinnan planerade en 26-timmars bilresa för sig själv och hennes två barn, men en vecka innan hon skulle åka bad Dave henne om att få följa med tillsammans med sin dotter så att de två familjerna kunde umgås. Kvinnan tackade ja, eftersom hon trodde att det kunde vara ett bra tillfälle, först senare insåg hon att hon hade fel. Ann började faktiskt genast klaga på allt. När de väl kom till hotellet för att vila, gick Dave och Ann ut för att äta ensamma utan att fråga om någon annan ville följa med och tillsammans med denna respektlösa handling kom även sarkastiska skämt.

Advertisement
Not the actual photo - Pexels

Not the actual photo - Pexels

Kvinnan säger: "Efter sådana här kommentarer i flera dagar orkade jag till slut inte mer. Jag sa att jag ville åka hem och Dave vägrade i princip att låta mig köra min bil. Så jag tappade tålamodet och sa åt honom att stanna. När han äntligen stannar går jag fram till närmaste hyrbilsfirma och säger åt dem att kliva ur bilen." Efter flera timmar av bråk och kommentarer lämnade kvinnan Dave och hans dotter 1 300 km hemifrån, sedan sa hon åt dem att de fick klara sig själva och hyra en bil. Dave anklagade sin partner för att vara självisk och bad människor på reddit om deras åsikt. Hade hon verkligen gjort fel i att lämna de två till fots efter allt det hon hade blivit tvungen att gå igenom? Många tycker att kvinnan hade gjort helt rätt: Dave och Ann hade varit respektlösa och förstört den avkopplande semester hon hade tänkt ha med sina barn. Hon hade därför all rätt att fatta ett tufft beslut.

Advertisement