Hon tappar förlovningsringen i grönsakslandet: efter 13 år dyker den upp runt en morot (+VIDEO) - Curioctopus.se
x
Hon tappar förlovningsringen i grönsakslandet:…
Nu finns applikationen som låter dig tjäna pengar genom att promenera för att främja välbefinnandet Hon blir arg på sin man och skriver en annons för att auktionera ut honom:

Hon tappar förlovningsringen i grönsakslandet: efter 13 år dyker den upp runt en morot (+VIDEO)

27 Februari 2022 • Av Titti Carlberg
531
Advertisement

Föreställ dig scenen: du går och plockar sallad i ditt grönsaksland och en morot, bland de andra, som ser lite konstig ut drar till sig din uppmärksamhet. Nyfiken närmar du dig den och upptäcker att den skiljer sig mycket från de andra morötterna. Anledningen? Det är otroligare än vad du kan tro.

Vi håller inte på att beskriva en fiktiv situation, utan exakt vad som hände en kanadensisk kvinna som säkerligen inte kommer att glömma sin märkliga upptäckt, som hon sedan delade på webben och som blev viral. Moroten förde fram i ljuset ett arvegods, ett föremål som de var säkra på hade gått förlorat flera år tidigare. Är du redo att upptäcka vad det var?

via: BBC

Alla som har turen att bo i ett stort hus med ett tillhörande grönområde och kanske till och med ett grönsksland vet hur praktiskt och funktionellt det är att odla sina produkter och fylla på när det behövs. Det var vad Collen Daly gjorde en eftermiddag som många andra, hon gick ut till grönsakslandet på gården där hon bor med sin man.

Väl där var den ökända moroten redo att visa upp sig i all sin extravagans. Det såg ut som om någon hade friat till moroten... Det är inget skämt: moroten hade faktiskt en förlovningsring i guld runt sig!

Hur var det möjligt? Var kom ringen ifrån? Efter det första naturliga ögonblicket av häpnad, började tanken ta form. I den trädgården, skapad och skött av hennes mans släktingar i decennier, fanns en riktig familjehemlighet

Det var där som, 13 år tidigare, Collens svärmor Mary Grams hade tappat sin förlovningsring medan hon höll på och grävde i grönsakslandet. Hon upptäckte det kort efter men återfann aldrig ringen. Hon bestämde sig  för att berätta det för sin son, hon ville inte att hennes man Norman skulle få reda på det eftersom, enligt Mary, så skulle han bli fly förbannad om han fick reda på att en ring som hade funnits i familjen sen 1951 hade försvunnit.

Advertisement

Grams köpte en liknande ring som hon satte på sitt finger och allt flöt på smidigt som om ingenting hade hänt. De följande åren flyttade hon och hennes man och gav plats för sonen och hans hustru Collen på gården. Resten, som de säger i dessa fall, är historia och det verkar som att grönsakslandet bestämde sig för att ge tillbaka det som familjen hade förlorat, vilket visar att hus - och grönsaksland - gömmer, och inte stjäl!

Marys son visste redan vem som var ägare till ringen, och det fantastiska är att det hade växt en morot genom den. Det var som att naturen själv hade velat delta aktivt i ett familjeminne och väcka det till liv igen efter alla dessa år.

Otroligt, eller hur?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack