Hon är kär i ett spöke och vill gifta sig med honom: "vi bråkar om bröllopsdatumet"

av Titti Carlberg

11 Februari 2022

Hon är kär i ett spöke och vill gifta sig med honom: "vi bråkar om bröllopsdatumet"
Advertisement

Är det möjligt att bli så kär i ett spöke att man vill gifta sig med det? Vissa skulle svara nej, andra ja, baserat på många kärleksfilmer som de har sett på bio. Men kvinnan som vi ska berätta om är inte en skådespelare, utan en helt ordinär kvinna, så att säga, och på denna fråga skulle hon säkert svara "självklart!", utan att tveka.

Vad är anledningen till ett sådant rakt svar? Hon har bestämt sig för att gifta sig med ett spöke, och har avslöjat i detalj planerna för sitt bröllop, hon har till och med beskrivit alla upp- och nedgångar som hon upplever i relationen med sin mycket speciella partner, såväl som deras meningsskiljaktigheter som härrör planeringen av den stora dagen. Tyvärr för henne - eller vi borde kanske säga för dem - har begäran om att bröllopet ska utföras i kyrkan, avslagits av flera kyrkor. Men låt oss berätta allt från början.

via Metro

Advertisement

The woman said she's got her heart set on a summer wedding, but her ghostly partner (a Victorian soldier) 'hates the heat' and has become a 'Groomzilla' ☀️👻

Pubblicato da Metro su Mercoledì 9 febbraio 2022

Kvinnan i fråga heter Brocarde, hon är 38 år gammal och en brittisk sångare, artist och presentatör, sedan många år ganska känd och uppskattad i hennes genre. Detta är inte första gången som hennes romans med spöket Edward har hamnat i centrum för medias uppmärksamhet, men denna gång har artisten tagit det till en högre nivå genom att berätta om sina planer att gifta sig med honom och berättar om detaljerna.

Ja, du läste rätt: den här kvinnan vill verkligen gifta sig med det som, enligt henne är spöket av en viktoriansk soldat, kallad Edward. Deras förhållande började när denna mystiska figur dök upp i hennes hem och enligt vad Brocarde erkänner, kan de två kommunicera på ett väldigt ovanligt sätt. 

Advertisement

Spöket, enligt artisten, skickar till henne "varma och kalla känslor" beroende på dess humör och situationer, och det har till och med gått så långt att han har friat till henne genom att låta henne hitta en ring på kudden och, kort därefter, låta henne se ett frågetecken på badrumsspegeln, av ångan från duschen. 

"För närvarande diskuterar Edward och jag uppgifter om äktenskap - berättar Brocarde - jag vill att bröllopet ska stå på sommaren, men han avskyr värme, han har alltid haft en nyckfull karaktär, och bröllop verkar locka fram det värsta i honom". 

Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Och det här förbundet har verkligen skapat en hel del förvirring hos dem som har blivit ombedda att fira bröllopet tillsammans med dem. "Vi har blivit utstötta från flera kyrkor - berättar artisten - och jag har till och med blivit erbjuden en exorcism seans, att hitta en kyrka som vill genomföra bröllopet är verkligen svårt".

Det är inte lätt att säga att hon har fel, eller hur? Med tanke på att hennes påstådda blivande make knappast kommer att ses av andra personer, verkar det som att ett ganska komplicerat äktenskap ligger framför hennes fötter. Så pass att man med dessa antaganden, undrar man om det någonsin kommer att firas, och framförallt vilka som kommer att vara gäster...

Vad tror du?

Advertisement