Den här "skräck"-clownen får betalt av föräldrar för att han ska lära barnen att lyda

av Titti Carlberg

12 Augusti 2022

Den här "skräck"-clownen får betalt av föräldrar för att han ska lära barnen att lyda
Advertisement

Att försöka hålla sina barn lugna är ingen lätt bedrift, det räcker oftast inte att be dem lugna ner sig. Ofta lyssnar inte barnen på sina föräldrar, men att besluta sig för att anställa en clown som skrämmer dem för att få dem att lugna ner sig och lyda kan tyckas vara ett ganska överdrivet val.

De senaste åren har skräck- och psykologiska filmer (tänk bara på Joker och IT) hjälpt till att sprida, framför allt hos de yngsta, rädsla för clowner. Vissa föräldrar, som kanske har tröttnat på sina barns olydnad, har valt att betala en "skådespelare" som utklädd till clown skrämmer barnen till att hålla sig lugna.

via donnaweb.net

Advertisement

Life is but a dream 🤡🎈#Repost @hvuseenwrinkles on Instagram

Pubblicato da Wrinkles The Clown su Mercoledì 30 ottobre 2019

Namnet på denna clown är Wrinkles, och förutom hans namn är det inte många detaljer som är kända om hans privatliv. Hans identitet är okänd, men i en intervju avslöjade han att han är en veteran från Rhode Island, som efter skilsmässan från sin hustru, flyttade till Naples, Florida, där han bor idag. För att roa sig och utöka sin inkomst har han valt att uppträda i det som han kallarW "konstnärliga föreställningar".

Advertisement

Happy Halloween, don’t forget to look under your bed.

Pubblicato da Wrinkles The Clown su Sabato 31 ottobre 2020

Wrinkles blev känd tack vare en video som släpptes på internet. I klippet, taget av en säkerhetskamera, i rummmet hos en flicka i Sarasota (Florida), ser man clownen dyka upp under sängen hos den olyckliga stackars flickan och skrämma henne.

Videon, som cirkulerar på webben, har nått hundratusentals visningar, vilket har bidragit till att göra clownen och hans tjänster känd. Sedan dess har allt fler föräldrar valt att kontakta Wrinkles för att få sina barn att lyda dem.

Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Den förre detta soldaten som är utklädd till clown berättade även om ett av hans första uppdrag, att skrämma en 12-årig pojke: "Han var rädd för clowner och jag dök upp på andra sidan gatan vid en busshållsplats, han började gråta inför sina kompisar och sprang hem". Dessa "konstnärliga föreställningar" blev en dokumentärserie år 2019 som heter Wrinkles, the clown, och den berättar allt om det speciella och bisarra sätt som veteranen har valt att utöka sin pension med.

Även om man har olydiga barn, så är väl inte det bästa valet att hyra en clown som skrämmer dem till lydnad, eller vad tycker du?

Advertisement