"Jag förväntade mig inte att du skulle få cancer och tappa håret": en bruds ord till sin tärna - Curioctopus.se
x
"Jag förväntade mig inte att du skulle…
Den 99-åriga stjärnan säger att hemligheten med evig ungdom är Hon åker och hämtar sin son 5 timmar försent från en fest: han blir inte längre bjuden

"Jag förväntade mig inte att du skulle få cancer och tappa håret": en bruds ord till sin tärna

12 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
607
Advertisement

Det finns få saker som är värre än att upptäcka att människor som vi bryr oss om faktiskt kan vara okänsliga, respektlösa och utan taktisk känsla mot oss. Och när det händer känner man sig besviken, indignerad och samtidigt förråd, precis som det som hände tjejen som är huvudpersonen i historien som vi ska berätta för er.

Till hennes svåra hälsotillstånd lades tyvärr avgjort olämpliga och elaka iakttagelserna av hennes vän som skulle gifta sig, och för vilken hon hade blivit utvald till hederstärna. Bruden skrädde inte orden då hon förvisso var mer orolig för den estetiska aspekten av situationen än av den mänskliga. Det gick inte att tänka annorlunda när vi läste hennes meddelande och upptäckte att hon, kort sagt, kritiserade tärnan för att hon, på grund av cancer, hade tappat håret.

via: Imgur

"Jag förväntade mig inte att du skulle få cancer och tappa håret". Om du tycker att man inte ska uttala eller skriva sådana ord och framförallt inte till en vän, har du rätt och just detta var vad brudtärnan i fråga läste i ett meddelande som skickats till henne av hennes "vän", den blivande bruden. 

Det behövdes dock inte mycket för att denna kvinnas påstående skulle bli viralt på webben och orsaka en märkbar indignation.

Efter att ha fått kännedom om brudtärnans sjukdom, istället för att bli orolig för sin väns hälsa och vara nära henne i denna svåra stund, koncentrerade sig den blivande bruden på hennes håravfall, på grund av den medicinska behandlingen av tumören, och vilken den estetiska effekten skulle bli på hennes bröllop.

Så hon skrev detta meddelande, och svaret från tärnan - nu före detta vän - lät inte vänta på sig. "Du har rätt - skrev den unga tjejen sarkastisktdet måste ha varit riktigt oväntat för DIG att upptäcka att jag har cancer, det är fruktansvärt egoistiskt av mig och mitt hår!".

Och efter att ha sagt detta tog hon sitt beslut och meddelade den okänsliga bruden, "Jag kommer inte på ditt bröllop, varken som gäst eller som tärna. Uppenbarligen är estetiken i ditt bröllop viktigare för dig, och det faktum att mitt håravfall kan påverka på något sätt bilderna och atmosfären i allmänhet". 

Advertisement
image: Imgur

Det är nästan onödigt att säga att, vid åsynen av detta meddelandeutbyte, försvarades tärnan som hade cancer av webbanvändarna. Bruden definieras som väldigt "egoistisk", och det saknas heller inga krya på dig meddelande till den unga flickan som har drabbats så hårt

Är verkligen den fysiska aspekten viktigare än en väns hälsa?

Tags: WtfAbsurtBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack