"Jag har varit gift 11 gånger, och med två av männen två gånger: kvinnans otroliga historia

av Titti Carlberg

08 Januari 2022

"Jag har varit gift 11 gånger, och med två av männen två gånger: kvinnans otroliga historia
Advertisement

Här är den otroliga berättelsen om Monet, den 52-åriga amerikanskan som har varit gift 11 gånger - två gånger med make nummer 2 och make nummer 7. Hon började med denna lite märkliga "hobby" i ung ålder och har inga planer på att sluta med den.

Monet har i flera intervjuer sagt att hon fortfarande letar efter "den rätta" trots sin ålder. Dessutom har denna kvinna vid det här laget lärt sig en viss vana att finna drömprinsar som är villiga att leva en dröm som är intensiv men kort...

via Daily Nation Today

Advertisement

11 times!! 😳

Pubblicato da The Sun su Martedì 30 novembre 2021

Hennes första man lärde hon känna på gymnasiet. Det var kärlek vid första ögonkastet och de gifte sig med blixtens hastighet redan efter två månader. Som ofta händer när man inte är tillräckligt mogen för det ansvar som ett äktenskap innebär insåg Monet snabbt sitt misstag. Så det krisade sig vilket ledde till skilsmässa. Detta är början på historien om Monet, en 52-årig amerikanska som har varit gift 11 gånger. Alla väldigt intensiva äktenskap men ganska korta.

"Jag ovh min andra make hade väldigt roligt tillsammans, men vi hade även starka upp och nedgångar. Till den gtad att vi skilde oss för att senare gifta om oss igen". Men inte heller den andra gången varade det.

Så kom turen till det fjärde äktenskapet, där mannen ifråga hade ett barn som Monet fick en väldigt bra kontakt med, men -tyvärr - tog även det förhållandet slut.

Advertisement
TLC/Youtube Screenshot

TLC/Youtube Screenshot

Det femte äktenskapet var det som verkade fungera bättre än de tidigare, men deras karaktärer var för olika för att kunna leva under samma tak.

Så inför det sjätte bröllopet verkade det som om kvinnan äntligen hade funnit sitt livs kärlek. Men trots att han var elegant, trevlig och snäll lämnades även denna man genom en skilsmässa och hon gifte om sig i en fantastisk ceremoni. En komplex historia som slutade med att Monet blev ensam på nytt.

Men inte så länge. Genom att surfa på nätet hittade hon mannen som blev hennes åttonde äkta make. Efter en period av digital dejting träffades de i Las Vegas för att gifta sig. Ett initiativ som liknar en filmscen, och alldeles för bråttom: det slutade i ännu en skilsmässa. Hennes nionde man lämnade inga direkta spår i hennes biografi förutom att han var en karismatisk man.

 

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Även den tionde, han var en bra och pålitlig vän men inte speciellt passionerad.

Den elfte - en 57-årig man som även han hade gått igenom många skilsmässor - och Monets sista äkta man, som erkände att "han hade vissa anlag för att bli kär lätt och ofta". Faktum är att även med den här sista partnern blev bekantskapen mycket kort: efter tre möten hade de redan bestämt datum för bröllopet.

Elva ceremonier, elva vigselringar, elva löften om evig kärlek: nu skulle man kunna tro att alla dessa misslyckade försök till att bygga sig ett familjeliv har gjort att Monet inte längre har något hopp om att hitta den rätta, tvärtom, kvinnan säger att hon är redo att börja om och att hon tänker fortsätta att följa sitt hjärtas flyktiga impulser.

Advertisement