Vid 71-års ålder gifte hon sig med en kille på 17 år: "det var som ett blixtnedslag" - Curioctopus.se
x
Vid 71-års ålder gifte hon sig med…
Hur gamla är de? 16 personer som ser mycket äldre eller yngre ut än vad de är Mögliga livsmedel: forskare berättar varför vi inte ska äta de

Vid 71-års ålder gifte hon sig med en kille på 17 år: "det var som ett blixtnedslag"

17 November 2021 • Av Titti Carlberg
9.673
Advertisement

Vid det här laget vet vi, kärleken har ingen ålder. När allt kommer omkring, att tro att kärlek, en av de starkaste känslor man kan ha gentemot en annan person, kan begränsas av ålder innebär att diktera "regler" redan innan känslan uppstår.  Gary och Almeda ägnade verkligen ingen uppmärksamhet åt deras ålders sociala övertygelse. Efter att kärlek vid första ögonkastet hade uppstått, bestämde de sig för att gifta sig, trots 54-års åldersskillnad...

via: The Sun

Gary och Almeda är ett otroligt populärt gift par på nätet. Anledningen? Deras ålder. Ja, för Gary är en ung tjugotreåring medans hans älskade Almeda är sjuttiosju. Deras otroligt ömma och nära relation föddes lite av en slump. De två träffades vid ett sorgligt tillfälle, begravningen av Almedas son, Robert. Sedan dess har Gary och Almeda dock inte kunnat vara ifrån varandra.

De bestämde sig för att gifta sig så snart som möjligt och uppfylla deras dröm att leva tillsammans. Gary var bara sjutton, men han visste att han hade funnit sin själsfrände: "Jag kunde inte ha gjort ett bättre val" sa han på sociala medier, efter att ha krönt sin dröm med Almeda. Till slut, efter bara två veckors väntan och med bara sex dagars förberedelser, bytte de två vigselringar. Ett mycket vackert ögonblick som dokumenterades i detalj av den unge Gary.

 

Före äktenskapet med den unga killen hade Almeda nyligen separerat från en sjuttioåring på grund av att det förhållandet var långtråkigt. "Jag letade inte efter en ung man, men plötsligt så dök Gary upp. Jag kände direkt att han var den rätte. Med honom var jag säker på att jag aldrig skulle bli uttråkad" berättade damen.

Advertisement

Nu har de två älskande varit gifta i sex år och Gary har publicerat ett gulligt meddelande online till sin älskling: "Grattis på årsdagen till världens mest otroliga kvinna! För sex år sedan tog jag mitt livs bästa beslut. Jag sa ja till mitt livs kärlek, min enda sanna själsfrände. Du gör mig till den lyckligaste personen i världen och jag är så stolt och tacksam över att ha dig bredvid mig på vår livsresa."

Genom att vara känd på Internet, fanns det ingen brist på kommentarer från en del av hatarna som omedelbart hånade honom och hans kärlek till Almeda. Men efter en första stund av besvikelse och efter att ha tröstats av sin hustru, sträckte han på sig och svarade på kritiken. 

"Oavsett vilka hinder vi har ställts inför, under de senaste sex åren, har vi alltid övervunnit dem tillsammans eftersom det är vad ett par som älskar varandra gör" skrev han "Sann kärlek innebär att vara bredvid varandra även när man har resten av världen emot sig. Vi har skapat många fantastiska minnen och vi har fortfarande många kvar att skapa. Jag älskar dig med hela mitt hjärta, fru Hardwick". 

Kort sagt, det är verkligen sant, den som verkligen älskar, älskar utan några gränser. 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack