Han trodde att han hade köpt en Iphone till fyndpris men upptäcker att det är ett soffbord

av Titti Carlberg

16 Oktober 2021

Han trodde att han hade köpt en Iphone till fyndpris men upptäcker att det är ett soffbord
Advertisement

Det är inte alltid som förväntningar och verklighet sammanfaller. Faktum är att när det gäller online shopping sammanfaller de nästan aldrig. Alla har vi någon gång befunnit oss i samma situation som den tonåriga thailändare som är huvudperson i detta avsnitt. 

Han trodde att han hade gjort ett verkligt lyckat inköp, med tanke på att det inte är varje dag man kan hitta en Iphone till ett fyndpris. Den smarta enheten från Apple är känd för sina priser som inte är överkomliga för alla. Det var därför han, när han belönades med vad han trodde var en mobiltelefon, ville dela med sig av sin glädje på internet, genom att publicera foton på sitt "senaste inköp". Synd bara att objektet i fråga inte alls var vad han hade föreställt sig.

via Oriental daily

roc21/Twitter

Det är ingen slump att den här tonåringen "trodde" att han hade köpt en Iphone. Fast när en sådan dyr produkt erbjuds till ett väldigt lågt pris, borde det trots allt uppstå vissa tvivel. Denna unga thailändare slog dock till direkt, utan att tänka sig för. Synd bara, att när han väl fick leveransen var det inte en telefon han höll i sina händer utan...ett soffbord!

Advertisement
roc21/Twitter

roc21/Twitter

Ja, ni läste rätt: istället för en elektronisk enhet hade den här killen köpt ett praktiskt och originellt soffbord i form av en Apple Iphone. Det som kändes som årets affär visade sig inte vara annat än ett kolossalt misstag. Handlar det om dålig produktinformation eller om vilseledande rekam? Det vet vi faktiskt inte.

roc21/Twitter

roc21/Twitter

Den unga orientalarens förvåning var anmärkningsvärd när han såg ett paket som var nästan lika hög som han själv när det levererades. Det krävdes inte mycket för att förstå att det inte var den eftertraktade mobiltelefonen, och han upptäckte sanningen så fort han öppnade paketet: det var ett soffbord!

roc21/Twitter

roc21/Twitter

Förvånad men också road över vad det var,publicerade den unga killen foton av sitt inköp på sociala medier och från det ögonblicket blev hans roliga inköp offentligt, så pass mycket att han blev lite av en kändis på webben. Vi vet inte vad han har bestämt sig för att göra med sitt nya soffbord. Det är uppenbart att det inte har samma intelligenta funktioner som en riktig Iphone, men det kanske blir användbart för att berika hans hem med ett element som är originellt.

Och ni? Har ni någonsin haft liknande upplevelser av online shopping?

Advertisement