Han vinner jackpotten på lotteriet och hämtar vinsten klädd som Darth Vader för att inte bli igenkänd - Curioctopus.se
x
Han vinner jackpotten på lotteriet…
En kille räddar en räv från en pälsfarm: nu är de oskiljaktiga Behöver du perfektion? 18 perfekta bilder för att tillfredsställa vår mer exakta och ordnade sida

Han vinner jackpotten på lotteriet och hämtar vinsten klädd som Darth Vader för att inte bli igenkänd

16 Juli 2021 • Av Titti Carlberg
478
Advertisement

Räck upp handen om du aldrig har drömt om att vinna på en lott. För många skulle till och med en inte alltför överdriven summa räcka, en tillräcklig för att fixa de mest överhängande behoven och kanske njuta av lite lugn i framtiden. Vad händer dock om vinsten verkligen slår in och den är stor?

Det är sant: det är en ganska sällsynt möjlighet, men det händer. Och i det ögonblicket är det svårt att tro det, så mycket att du skulle göra vad som helst för att skydda och gömma dig. Till och med att låtsas vara någon annan, en varelse från en galax långt ifrån vår till exempel. Hänvisningen till Star Wars är ingen tillfällighet, eftersom vi nu ska presentera en man för er som, efter att ha blivit rik, bestämde sig för att klä ut sig vid prisutdelningen. Hur då? Du kan se det här: han har förvandlats till den historiska antagonisten Darth Vader.

Avsnittet är ett av de som omedelbart lyckas fånga folks uppmärksamhet, turnera världen runt och studsa på sociala medier. Vi befinner oss på Jamaica, och mannen i fråga, identifierad som W.Brown - ett uppenbart och medvetet slumpmässigt namn - sa att när han vann lottojackpotten, cirka 651 000 dollar (95 miljoner jamaicanska dollar) ville han inte synas och för detta valde han att klä ut sig.

Reglerna dikterar att vinnarna av lotto måste komma personligen för att hämta ut vinsterna. Även om Brown gärna skulle ha klarat sig utan det, kan vi säga att han ändå lyckades dölja sin identitet. och han gjorde det på ett minst sagt iögonfallande och oförglömligt sätt.

 

För att inte bli igenkänd av släktingar och vänner, imiterade han det som har definierats som den tredje största skurken i filmhistorien. Täckt av den hemska svarta hjälmen och den fruktansvärda kappan tog han emot checken och sa att han fortfarande inte vet vad han ska göra med pengarna som han vunnit.

"Mitt liv har alltid varit svårt - säger han - jag kommer från en fattig familj, men jag har alltid trott att det kommer att bli bättre en dag. Jag kan fortfarande inte fatta att jag har vunnit!". 

Till denna ensamma vinnare har själva lotteriet beslutat att ägna en ganska emblematisk tweet. "Må miljonerna alltid vara med dig" skrev de, en omformulerad fras från Star Wars, och vi kan bara deltaga i denna önskan!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack