Hittar du fjärilen mellan solrosorna? Testa dig själv på ett roligt visuellt pussel - Curioctopus.se
x
Hittar du fjärilen mellan solrosorna?…
Hon upptäcker sin man ihop med hans älskarinna: förstör huset och Maseratin, skador på 300.000€ Pojkvännen kräver att hon ska slänga ut sin katt: hon slänger ut pojkvännen

Hittar du fjärilen mellan solrosorna? Testa dig själv på ett roligt visuellt pussel

24 September 2021 • Av Titti Carlberg
1.657
Advertisement

Om du gillar att prova på de mest komplexa och till synes olösliga gåtor, så har vi en bild nedan som är som gjord för dig. 

Vilka har aldrig haft roligt när de testar visuelle spel och utmaningar där det krävs att hitta något som är dolt och kamouflerat? Tja: bilden i fråga är en del av denna typ av gåtor och är ett verk av den berömda Gergeley Dudas, den ungerska illustratören också känd som The Dudolf som på kort tid har blivit berömd på webben för sina teckningar som utmanar människor att leta efter dolda objekt. Här tänker vi presentera ett solrosfält. En fin färgglad teckning, komplett med "gäster" från djurriket. Några av dem är väl synliga, andra inte: ser du fjärilen bland blommorna?

via: Daily Mail

Titta ordentligt, eftersom lösningen kan finnas precis i ditt blickfång. Räven, kaninen, bävern och de andra djuren är inte ensama. Skulle du tro att det mitt bland dessa solrosor finns en fjäril? Vänta med att svara nej, för vi lovar dig att den finns en där. Så skärp din blick och börja leta efer den så fort som möjligt!

Grönt och gult dominerar teckningen, och det är förmodligen det här upploppet av ljusa färger som gör det svårt att identifiera den lilla varelsen. Dudas, inte nöjd, målade också fjärilen gul, för att dölja den på ett perfekt sätt.

Den unga ungerska illustratören, ursprungligen från Budapest, verkar ha väldigt roligt när han skapar scener som denna. Och det faktum att det är väldigt uppskattat säger mycket om effektiviteten i hans skapelser, som kan få människor att reflektera och hålla i träning sina visuella förmågor.

Kort sagt: ser du fjärilen? Om du fortfarande inte ser den men du vill hitta den till varje pris, vänta innan du rullar ner! Under tiden, medan du letar efter den kan vi ge dig lite hjälp: den är längre upp än vad du tror!

Om du har sett den eller om du har bestämt dig för att ge upp, kan du se lösningen nedan.

Där är den! Ganska svårt att se den, eller hur? Klarade du det? Om ja, grattis!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack