Flickvännen ligger på sjukhus med sammandragningar: han har med sig sin Xbox för att få tiden att gå - Curioctopus.se
x
Flickvännen ligger på sjukhus med…
Arbetaren får inte betalt för sitt renoveringsarbete: förstör badrummet med en hammare hos kunden En tjuv rycker väskan av en gammal dam: hon förföljer honom när han sticker

Flickvännen ligger på sjukhus med sammandragningar: han har med sig sin Xbox för att få tiden att gå

26 September 2021 • Av Titti Carlberg
503
Advertisement

För många par är ögonblicket för ett barns födelse en minnesvärd händelse, där man känner känslor som är oslagbara, och där relationen mellan de nyblivna föräldrarna bör nå mycket höga nivåer av empati. Ja, vi skrev "bör" för att döma av avsnittet vi ska berätta är all denna empati inte alltid så uppenbar.

Varför? Fråga tjejen som i sjukhussängen i full förlossning bestämde sig för att filma och dela med sig till alla pojkvännens beteende, den blivande pappan. Vad gjorde den unga mannen? En sak som för honom är ganska normal när det inte finns något annat att göra än att vänta: spela på sin Xbox! 

Ja, du förstod rätt. Den här killen tyckte att det var en bra idé att ta med sig spelkonsolen för videospel till sjukhusrummet, ansluta den till tv:n och spela Fortnite, ungefär som om han satt hemma i sin soffa.

När hon såg vad han höll på med bestämde sig Haydee - som den unga mamman heter - att hon skulle spela in detta och sedan lägga upp videon på sitt TikTok-konto, för att visa oss hur den unga killen betedde sig. För den ultimata koncentrationen, isoleringen och integriteten hade hennes pojkvän, Scott, till och med sina hörlurar med sig till sjukhuset så att han kunde spela ostört och utan att störa de andra som befann sig i samma rum som han.

"Varför har du tagit med dig din Xbox?" frågar Haydee Scott på videon. "Bara ett spel till, jag lovar" svarar han, den typiska inställningen hos någon som inte vill slita sig loss från spelet.

Det tog inte lång tid innan videon, som tjejen lade upp på Anxiety Couple-kontot, gick ett varv på webben och samlade miljontals visningar och reaktioner i kommentarsfältet. Om du undrar hur användarna reagerade, ska du veta att videon, som ofta händer i dessa fall, genererade en verklig uppdelning.

Det finns de som har kritiserat hårt den blivande pappan, och definierar hans uppgörande "respektlöst" och samtidigt finns det de som säger att de inte ser något fel i hans beteende, Haydee kände sig tvungen att förklara att hon hade delat videon mer på skämt än på allvar, och säger att hon brydde sig inte så mycket om att hennes kille spelade på sin Xbox i det ögonblicket.

Födelsetidpunkten blev, trots allt, hur underbar som helst vilket inte alltid är så lätt att hantera och det är inte ovanligt att det uppstår tvister - även mycket heta - mellan framtida föräldrar. För Haydee och Scott gick allt lyckligtvis bra, men i dessa ögonblick kanske det vore bra att ägna all uppmärksamhet åt det som händer. Vad tycker ni? 

Tags: WtfAbsurtBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack