Pojkvännen kräver att hon ska slänga ut sin katt: hon slänger ut pojkvännen - Curioctopus.se
x
Pojkvännen kräver att hon ska slänga…
Hittar du fjärilen mellan solrosorna? Testa dig själv på ett roligt visuellt pussel 17 roliga foton visar oss

Pojkvännen kräver att hon ska slänga ut sin katt: hon slänger ut pojkvännen

24 September 2021 • Av Titti Carlberg
707
Advertisement

Som vi alla vet är inte samexistens alltid så lätt. Ibland måste man hantera många frågor, men när det gäller husdjur blir frågan mer känslig. En tjej berättade på nätet om slutet på hennes förhållande på grund av sin katt. Webbanvändarna var oeniga över hennes reaktion: många tog hennes parti och försvarade djuret: andra, å andra sidan uppmanade henne att förhålla sig bättre till sin pojkvän för att klargöra ett eventuellt missförstånd.

Hon är tjugofyra år och är en etablerad professionell som tillbringar mycket tid på ett arbete som hon brinner för. Han är en trettioårig anställd som äntligen har hittat en kvinna att dela sitt dagliga liv med. Det enda felet: hennes gränslösa kärlek till sin katt Millie. Katten är ständigt i centrum för hennes uppmärksamhet och omsorg. Djuret vet det och tillåter sig en stor beteendefrihet. En sak som han bara inte kunde stå ut med.

"En kväll när jag kom hem" berättade kvinnan på nätet "såg jag dem tillsammans i soffan i vardagsrummet. Jag trodde att de äntligen hade börjat komma överens och blivit vänner. tyvärr var det inte så. Så fort jag gått ut från rummet började han förolämpa min katt med låg röst och överöste henne med små men elaka trakasserier. Jag trodde knappt det var sant det jag hörde.

Tjejen reagerade på impuls. Hon gick in i rummet och frågade honom vad han höll på med. Då bröt grälet ut och hon visade sin pojkvän mot dörren. 

"Han reagerade först med förvåning och sedan med ilska" berättar tjejen "Men jag kan inte acceptera en person som inte vet hur man ska vara snäll mot ett djur som jag älskar. Jag pekade mot dörren och han gick. När min ilska hade avtagit kände jag dock lite ånger. När allt kommer omkring så visste jag inte vart han tog vägen".

Många internetanvändare, när de läste hennes inlägg, tog de parti för henne och hennes katt.

"Du gjorde rätt", skrev en läsare "en person som inte känner kärlek till ett djur är också elak mot människor. Lämna aldrig katten i händerna på en opålitlig person! Det är bättre att vara ensam än att leva med en lögnare."

Andra tycker istället att hon ska ha en mer överinseende sida mot honom.

"En relation är ett känsligt avtal." skriver en annan person "Kanske behöver din pojkvän lite mer tid för att förstå att din kärlek är väl fördelad mellan dig och resten av världen (inklusive din katt). Det bästa vore att konfrontera öppet med honom för att förstå orsaken till hans osäkerhet mot dig." Vad tycker ni om detta? Skulle ni ha handlat på impuls eller skulle ni ha hittat ett sätt för att rädda förhållandet?

Tags: DjurMärkligtAbsurt
Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack