Låtsas att vara "gravid" för en dag: upptäcker att det är inte så lätt som det verkar - Curioctopus.se
x
Låtsas att vara "gravid" för en dag:…
Amphibio: de futuristiska konstgjorda gälar som gör att människor ska kunna andas under vatten Sätter ett nytt världsrekord på att stå i plankan. han höll positionen i 9 timmar och 30 minuter

Låtsas att vara "gravid" för en dag: upptäcker att det är inte så lätt som det verkar

18 September 2021 • Av Titti Carlberg
419
Advertisement

Att vara gravid är inte lätt, och män - oavsett hur mycket de försöker - kan inte förstå vad det innebär att utföra även de minsta dagliga handlingarna med en skrymmande mage. Förutom illamående läggs ryggvärk, korta smärtor med efterföljande sammandragningar till. En australiensk man, som heter Maitland Hanley, bestämde sig för att under en dag gå i sin flickväns skor och leva en dag som låtsas "gravid". 

Maitland tog alltså en stor vattenmelon, band fast den runt midjan och på ett ironiskt vis försökte visa att det att vara gravid inte är så svårt och tungt. Han insåg dock snart att han hade fel och att han hade tänkt fel under en lång tid. En vattenmelon på magen och två honungsmeloner som bröst: med lite plastfolie blev dessa frukter en del av hans kropp. Efter att ha utrustat sig ordentligt försökte han utföra normala vardagliga aktiviteter: kliva upp från sängen, knyta skorna, kliva ur badkaret och promenera.

Killen spelade in detta experiment på en video, filmad av hans flickvän, som sedan publicerade det roliga och lärorika äventyret på sin TikTok-profil. Resultatet av experimentet imponerade verkligen inte på hans partner, men det slog Maitland som hade trott att graviditet var en enkel och lätt sak att hantera: att kliva ur badkaret, resa sig upp när man har suttit, knyta skor och gå upp från sängen blir nästan omöjliga bedrifter.

Advertisement

Mannen försökte hitta alternativa och smarta metoder för att kunna utföra de handlingarna, men hans sambo förmanade honom: "Du får absolut inte pressa magen!". I videon är det uppenbart att mannen kämpar, medan hans partner och kompis skratter åt hans klumpighet. Kort sagt, experimentet - om än utfört med ironi och i syfte att roa och underhålla webbanvändarna - lyckades: mannen insåg att det inte är lätt att hantera en skrymmande mage och ryggsmärta. Vi är säkra på att han efter denna erfarenhet kommer att vara mer förstående mot sin gravida partner i väntan på att få hålla sitt barn i famnen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack