Pubägare förbjuder inträde av barn: "de är ouppfostrade och för väsen" - Curioctopus.se
x
Pubägare förbjuder inträde av barn:…
Det är olagligt för influenser att retuschera foton eller använda filter utan att tala om det: en lag i Norge Sprayfärg på torra växter: den nya

Pubägare förbjuder inträde av barn: "de är ouppfostrade och för väsen"

06 Juli 2021 • Av Titti Carlberg
1.666
Advertisement

Kan kommersiell verksamhet förbjuda tillgång av vissa kategorier av människor i nödfall? Att lyfta debatten om historien som vi ska berätta för dig är inte bara en fråga om legitimiteten för detta val, utan framförallt det drastiska: många har ansett det som ett löjligt och hänsynslöst val. Lucy Draper, ägare till en pub i Hampshire, har beslutat att förbjuda tillträde till alla barn under 12 år på grund av deras dåliga uppfostran.

via: mirror

Hundar är välkomna, och på pubens Facebook-sida, kan vi se att de är lojala gäster, men barn är hyperaktiva, de älskar att leka och inser inte att det finns regler som ska respekteras. Sunt förnuft dikterar när du befinner dig i en lokal, pub, bar eller i en restaurang. Men barn förstår inte alltid detta: det är därför som föräldrarna bör ingripa och förklara för sina barn hur de ska bete sig på ett sådant ställe. Lucy Draper, ägaren till The Compass Inn, har fattat ett drastiskt beslut: hon hävdar att hennes pub är en plats för vuxna och inte en lekskola för barn. Barn är faktiskt för turbulenta och bullriga och de respekterar inte de andra gästernas utrymme.

Kvinnan säger: "Det är föräldrarnas fel. De disciplinerar dem inte, 75% av barnen som kommer in skriker, springer runt och sätter sig inte vid bordet. Familjerna kommer vid 5-tiden på eftermiddagen efter att deras barn har varit i parken hela dagen och de är hyperaktiva. Det skulle vara bättre om de gick hem och stoppade barnen i säng."

Advertisement

Lucy motiverar sitt val också genom att säga att den vidtagna åtgärden är nödvändig för att skydda de vuxna gästerna som besöker puben för att få lite lugn och ro. Många gäster har faktiskt klagat över beteendet hos barn som skriker och springer runt. Lucy meddelade sitt beslut i ett inlägg på Facebook, och kommentarerna som hon fick var många och blandade. Många ansåg att hennes val var drastiskt och löjligt, andra kallade det för "ett hårt slag" eftersom Lucys pub är den enda puben i området som erbjuder glutenfria produkter. Det finns dock ingen brist på gäster som har stött hennes val och hävdar att det är rätt att vissa platser är endast för vuxna. Vad tycker du om detta? Kommer detta beslut att hålla barnfamiljer borta och föra dem som söker lugn och ro närmare varandra eller kommer puben att bli känd som den som visar fientlighet mot barn?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack