Rapparen ger sin tvååriga son en leksaks Lamborghini och en för £ 100k: han måste träna inför körkortet

av Titti Carlberg

30 Maj 2021

Rapparen ger sin tvååriga son en leksaks Lamborghini och en för £ 100k: han måste träna inför körkortet
Advertisement

Hur ska föräldrar bete sig mot sina barn? Ska de skämma bort dem och uppfylla alla deras önskningar eller ska de lära dem värdet av arbete och uppoffringar? Det finns inget rätt svar och kanske att utbilda dem - men samtidigt att inte få dem att sakna vissa saker - är det rätta sättet att följa. Men inte alla tänker så: Timur Ildarovich Yunusov är en rysk rappare, känd under sitt artistnamn Timati, som definitivt har skämt bort sin 2-åriga son genom att köpa honom en Lamborghini för 100 000 sterling "att ha när han blir äldre" och en leksaks Lamborghini.

via TheSun

timatiofficial/instagram

timatiofficial/instagram

Det är verkligen ingen liten och försumbar gåva: rapparen Timati köpte en Lamborghini Aventador SVJ. När han var hos återförsäljaren för att hämta sin bil kom han på att han skulle köpa leksaksversionen till sin tvååriga son: han ville att barnet omedelbart skulle få känna känslan att ha en sådan bil parkerad i garaget, för att träna i väntan på att nå åldern för att klara körprovet, ta körkortet och kunna köra den "riktiga" bilen.

Advertisement
timatiofficial/instagram

timatiofficial/instagram

Timati spelade in en video, som senare delades på hans Instagram-profil: barnet, entusiastisk, på sin leksaks Lamborghini medan hans far närmar sig en annan bil, den här gången en riktig bil, täckt av ett grått lakan. När lakanet togs bort ser man den 640 hästkrafter grå Lamborghini supersportbil bredvid sonens lilla Lamborghini. Även om sonen måste vänta i 16 år innan han får sätta sig bakom ratten i den lyxiga bilen, kommer han säkert att ha möjlighet att öva och uppleva spänningen att köra en sådan lyxig bil.

timatiofficial/instagram

Rapparens video har nått tio miljoner visningar och har utlöst blandade åsikter. I bildtexten skrev artisten: "Den ena för sommar, den andra när han blir äldre": det finns de som uppskattar artistens gest och anser att den är generös och de som har kritiserat honom för att de tycker att det inte är rätt att skämma bort ett så litet barn på det här sättet eftersom det kan få fel budskap. Andra människor tycker att gesten känns som en "utställningsgest" men undrar också "varför skulle han inte kunna göra det?" Timati är en man som har uppnått framgång och som vill dela den med sina barn. Vad tycker du om det?

Advertisement