En pojke i karantän skickade iväg sin lilla hund för att köpa snacks i butiken mitt emot - Curioctopus.se
x
En pojke i karantän skickade iväg…
Coronaviruset, 78 elefanter i Thailand har släppts fria: de kommer inte längre att behöva bära runt turister på ryggen Coronaviruset för med sig lite fred i världen: vapenvila har utropats i många krigszoner

En pojke i karantän skickade iväg sin lilla hund för att köpa snacks i butiken mitt emot

17 April 2020 • Av Sara Lindbladh
1.125
Advertisement

Det är svåra tider nu med karantänen, sedan stora delar av världen kämpar mot coronavirusets exponentiella spridning. På väldigt många platser är det förbjudet att gå ut, om inte för att tillgodose de mest grundläggande behoven - allt för att undvika sociala kontakter och ökad smittspridning. I en situation som denna måste alla göra sin del, men det är inte alltid lätt att hålla humöret uppe när man tillbringar dagarna instängd hemma.

Som tur är kommer det, mitt bland alla negativa nyheter, då och då en nyhet som får oss att le litegrann. Antonio Munoz är en av alla människor som befinner sig i karantän hemma och, på den tredje dagen av isolering kunde han inte längre motstå suget efter Cheetos, hans favoritsnacks. Eftersom han inte hade möjlighet att lämna hemmet på grund av isoleringen, kom han på ett uppfinningsrikt och roligt sätt att ändå få sin påse snacks och stilla sina begär.

Den som assisterade honom i det här uppdraget var en en väldigt speciell "budbärare". Vem pratar vi om? Om hans chihuahua! Ni hörde rätt: för att inte utsätta sig för risken att bli smittad bestämde sig pojken för att skicka sin pålitliga lilla hund för att köpa snacksen i affären på andra sidan gatan. För att genomföra detta skickade han med en lapp till butiksägaren och fäste den på halsbandet på sin fyrfotade vän, där han även la till en sedel.  

"Hej butiksägare. Vill du vara snäll och sälja en påse oranga Cheetos till min hund, inte de röda för de är för starka. Hon har 20 pesos fastsatta i halsbandet. Var försiktig: hon bits om hon inte blir väl behandlad. Din granne."

Advertisement

Några få, enkla ord som tillät chihuahuan att smidigt slutföra köpet som hans mänsklige vän hade beställt. Även om hon var lite förvirrad i början lyckades hunden slutföra sitt uppdrag perfekt, vilket går att se på bilderna Antonio tog medan hon var på väg hem med den mycket efterlängtade påsen med snacks mellan tänderna.

En rolig händelse mitt i alla svårigheter som världen kämpar med på grund av Covid-19. Komplicerade situationer kräver kreativa och uppfinningsrika lösningar: hoppas att denna serviceinriktade fyrfotade vän fick en bra belöning!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack